Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gond az ha túlságosan kivörösö...

Gond az ha túlságosan kivörösödik a makkom maszturbáláskor vagy szexkor? 18y

Figyelt kérdés
Ezt a kivörösödiket úgyértem ,hogy tényleg szó szerint izzó piross lesz és úgyérzem ,hogy robban el meg kétszer, lehet háromszor akkorára dagad mint amekkora de másképp nem fáj vagy ilyesmi. Mikor meg ujra ernyedt állapotba kerül az erek pontosan amakk alatt az eddigi piros helyet sötétek lesznek szinte feketék mintha elszorittódnának vagy nem tudom ?! ?

#makk #kvörösödés
2014. nov. 23. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
ha úgy érzed, hogy van valami baj, nem olyan, mint eddig volt, akkor elmész egy orvoshoz. Mégiscsak egy férfi legnagyobb kincséről van szó. Lehet valami nemi betegséged van, amit akár át is adhatsz a partnerednek
2014. nov. 23. 19:45
 2/5 bacsi77 válasza:
100%
Sokkal nagyobb gond lenne,ha bezöldülne.
2014. nov. 23. 19:45
 3/5 A kérdező kommentje:
a figyma lemegy a makk alá, a kantár/hám engedi viszont a makk alatt kissé felgyűl a bőr, felrétegződik és annál tovább már nem engedi a hám,hogy a bőrt úgymond szétoszlassam ne egy csomóba legyen.( nem tudom érthető) Ezért gondolom ,hogy ez az itt felgyűlt bőr nem-e szóritja el kissé vagy valami, amúgy még szűz vagyok.
2014. nov. 23. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
A vérbőségtől van igy .A hajszál erek is kitágulnak ilyenkor .Lankadtam meg a gyenge vérkeringéstől ilyen a szine .
2014. nov. 23. 19:56
 5/5 szamo77db ***** válasza:
Nem gond, ha utána magától megnyugszik. Ha nagyon nyugtalanít, fordulj orvoshoz.
2014. nov. 23. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!