Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gond hogyha túlságosan is kifejezem hogy mennyire szeretem a barátnőm?
Figyelt kérdés
sokszor írom neki hogy nagyon hiányzik hogy nem bírom nélküle hogy ő a mindenem.2008. aug. 7. 14:17
2/9 anonim válasza:
De örülnék, ha egyszer a barátom ilyet írna... Ő nem mutatja ki ennyire :P csak ha vele vagyok... de ha nem talizunk nem nagyon ír, általában azért mert megelőzöm xD
3/9 anonim válasza:
Elso valaszolonak: Szerintem egyaltalan nem buzis... Pont arrol arulkodik, hogy szereted a csajt. :)
Amugy meg egyaltalan nem baj, az en baratom is nagyon sokat mond ilyeneket nekem es en orulok neki, mert jo erzes az, ha torodnek az emberrel es szeretik. :)
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond. Érzékenyebb vagy az átlagnál. Ha meg a barátnőd ezt egyébként is értékeli, akkor meg főleg! hogy nincs gond.
5/9 anonim válasza:
Tényleg nem gond. De azért nem kell minden 5 percben az orra alá dörgölni, meg ezeket a szövegeket is meglehet variálni, biztosan találsz neten olyan jó szövegeket, amin késöbb is jót eltudtok pörögni.
Nem kell hogy osszú szöveg legyen, inkább frappáns, és lényegre törő.
6/9 anonim válasza:
Nagyon jól esik. Csak nem szabad túlzásba vinni. Volt egy pasim, aki naponta kb. 10 sms-t írt (csöpögős) és 5X hívott fel...Na ez már taszító. Ezért lett vége a kapcsolatunknak. És nem szabad hagyni, hogy a csaj elbízza magát :)
7/9 anonim válasza:
én barátom is ezt csinálja...nekem tetszikXD
8/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen pasi kel.
Egyaltalan nem gond
9/9 anonim válasza:
Nekem nem kéne ilyen pasi. Nem bírom, ha vki egy nap 15ször elmondja, hogy mennyire szeret. Az a lényeg, hogy mutassa ki, de azt szavakon kívül mással is lehet. Akkor is megérti ha szereted, ha egy nap egyszer mondod neki hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!