Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gond hogyha túlságosan is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gond hogyha túlságosan is kifejezem hogy mennyire szeretem a barátnőm?

Figyelt kérdés
sokszor írom neki hogy nagyon hiányzik hogy nem bírom nélküle hogy ő a mindenem.
2008. aug. 7. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem gond, csak kicsit buzis...
2008. aug. 7. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
De örülnék, ha egyszer a barátom ilyet írna... Ő nem mutatja ki ennyire :P csak ha vele vagyok... de ha nem talizunk nem nagyon ír, általában azért mert megelőzöm xD
2008. aug. 7. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Elso valaszolonak: Szerintem egyaltalan nem buzis... Pont arrol arulkodik, hogy szereted a csajt. :)

Amugy meg egyaltalan nem baj, az en baratom is nagyon sokat mond ilyeneket nekem es en orulok neki, mert jo erzes az, ha torodnek az emberrel es szeretik. :)

2008. aug. 7. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gond. Érzékenyebb vagy az átlagnál. Ha meg a barátnőd ezt egyébként is értékeli, akkor meg főleg! hogy nincs gond.
2008. aug. 7. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Tényleg nem gond. De azért nem kell minden 5 percben az orra alá dörgölni, meg ezeket a szövegeket is meglehet variálni, biztosan találsz neten olyan jó szövegeket, amin késöbb is jót eltudtok pörögni.

Nem kell hogy osszú szöveg legyen, inkább frappáns, és lényegre törő.

2008. aug. 7. 15:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól esik. Csak nem szabad túlzásba vinni. Volt egy pasim, aki naponta kb. 10 sms-t írt (csöpögős) és 5X hívott fel...Na ez már taszító. Ezért lett vége a kapcsolatunknak. És nem szabad hagyni, hogy a csaj elbízza magát :)
2008. aug. 7. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
én barátom is ezt csinálja...nekem tetszikXD
2008. aug. 7. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen pasi kel.

Egyaltalan nem gond

2008. aug. 7. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:
39%
Nekem nem kéne ilyen pasi. Nem bírom, ha vki egy nap 15ször elmondja, hogy mennyire szeret. Az a lényeg, hogy mutassa ki, de azt szavakon kívül mással is lehet. Akkor is megérti ha szereted, ha egy nap egyszer mondod neki hidd el.
2008. aug. 7. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!