Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza, én ragaszkodom túlságosan, vagy neki kéne jobban húznia felém?
3 hetente láthatja csak a szüleit. "míg én akkor amikor akarom". De a szüleim (Édesanyám) hozzánk nem jöhetnek, mivel én sem engedem meg, hogy a barátai akkor jöjjenek, amikor ő akarja. Mikor mondom, hogy de az a családom, azok meg barátok, akkor azt mondja, neki pesten ők a családja.
és mikor költözésről van szó, ő hajléktalan mert nem tud hova menni, míg én vissza tudok költözni a szüleimhez. Ekkor mondom, miért nem mész a "családodhoz?". Tökre aggnormálisan gondolkozik.
Amit leírtál,ebből következtetve,biztos,hogy valami nincs rendben,üjjetek le beszélgetni,és beszéljétek meg a fontos dolgokat,ha 2hetente az elköltözésről van szó,az alapból nemigen jó.
De valami oka csak lehet,hogy nemnagyon akar veled lenni.
De valamennyi szabadság kell neked is meg neki is,de ez már azért túlzás egy picit szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!