Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon ezt komolyan gondolta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ezt komolyan gondolta, vagy csak bántani akart? Ha az utóbbi, akkor miért?

Figyelt kérdés

Sajnos az önbizalmam nagyrésze színlelt, könnyű engem megbántani.

Udvarolt egy kollégám, de nekem ő nem tetszik. 3x is próbálkozott, mindig egy kicsit bunkóbban, így az utolsónál azt mondtam neki, hogy kérem szépen, hagyjon békén engem. Ekkor így tette egy időre.

Majd kb. 1,5 hónap múlva más kollégákkal közösen odaült a mi asztalunkhoz az ebédlőben, és közösen beszélgettünk. Valahogy olyan téma jött fel (félig figyeltem csak) talán valami film kapcsán, hogy nagyon jó, hogy a nőknek már a mai világban szabadságuk van, nem szólják meg őket semmiért, de pont ez a pasas hozzátette, hogy egyes esetekben a visszájára sül el, pl. olyan is szexinek hiszi magát és miniszoknyát vesz fel, akinek nem kellene.

Amikor másnap is miniszoknyában voltam, akkor egyszer odajött, amikor egyedül voltam a helyemen, megszólított, hogy látja, nem vettem a célzást tegnap. Erre én rákérdeztem, hogy mire gondolt, 2x mondta, hogy semmi-semmi, de kiszedtem belőle, hogy rám gondolt, hogy nekem nem kellene ilyen szoknyákat felvennem. És, hogy minősíthetetlen volt a stílusom vele szemben, mert én úgy viselkedtem szerinte, mintha ő valami leprás lenne és a világ legabszurdabb dolga lenne, hogy udvarolni merészel nekem, de ne aggódjak, úgyis csak meghúzni akart volna, mert már az öltözékemen látszik a kétségbeesett pasifogási szándék, és az is a beképzeltségemre utal, hogy teljes mértékben tojtam a beszólására és ugyanúgy ilyen szoknyában jövök másnap is.

Miért művelte ezt velem?

Semmi értelmeset nem tudtam reagálni, csak eküldtem a francba, elmondtam egy csomó kolléganőnek. De közben nagyon fáj, sokszor sírni van kedvem, és azóta folyton itthonról dolgozom inkább, semmi kedvem bemenni oda megint.

2023. ápr. 27. 16:14
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

Nem keresek szakembert, és továbbra sem fog érdekelni a piszkálódás, bocsi.

Az teljesen normális tanács volt, hogy keressem fel a HR-t, és az is korrekt magyarázat, hogy ez egója miatt sérteget, én is erre gondoltam.

De bocs, hogy nem fogom magamat a kedvetekért butának tartani, vagy nem fogom hirtelen azt gondolni, hogy útszéli prostinak vagyok öltözve. Szerintem annak kell szakember, aki azon csodálkozik, hogy a másik nem bólogat mosolyogva arra, hogy butának van nevezve. Szóval, ha ilyen válaszok jönnek továbbra is, akkor nem fog érdekelni.

2023. ápr. 27. 18:03
 12/55 anonim ***** válasza:
17%

Persze, hogy nem érdekli már, amikor már leirtuk ketten, hogy a HR-re menjen.

Egyébként én vagyok az 1-es és a 4-es, nem tudsz olvasni, mert nem azt írtam az első válaszomban, hogy gyenge és buta vagy, hanem az leszel:

"Most ezért, hogyha hagyod magad, gyenge buta nő vagy..."

De miután azzal jöttél, hogy másba rugdossak, amikor tanácsot adtam váltottam, hogy buta és gyenge vagy, hiszen olvasni sem tudsz, szöveget értelmezni és kiakadsz fölöslegesen mindenkire, aki választ ír. Pedig van abban igaza a 6-osnak is, hogy a miniszoknya nem odavaló. Térdig erő szoknya annál inkább. Még öltözködni sem tudsz ezért nézett a pasas könnyen kaphatónak, szabályosan kihivóan öltözködsz, hogy fel figyeljenek rád és még ki tudja hogyan viselkedsz aztán csodálkozol, hogy bepróbálkozik olyan is, aki neked nem tetszik és megjegyzéseket tesz rád.

Valahol igaza volt a pasinak, nem kéne miniszoknyában olyan munkahelyen flangálni. 🙂

2023. ápr. 27. 18:04
 13/55 A kérdező kommentje:

" Még öltözködni sem tudsz ezért nézett a pasas könnyen kaphatónak, szabályosan kihivóan öltözködsz, hogy fel figyeljenek rád és még ki tudja hogyan viselkedsz "

Egyszerűen egy szégyen vagy, te szorulsz szakemberre.

2023. ápr. 27. 18:06
 14/55 anonim ***** válasza:
10%
13# pedig igaza van, ha tetszik neked, ha nem. Pontosan azért vagy buta, mert ezt nem érted meg. A miniszoknya nem munkahelyre való! Ha valaki oda felveszi, ne csodálkozzon, h kvának nézik. Meg lehet sértődni ahelyett, hogy elgondolkoznál ezen, de csak magadat minősíted vele….
2023. ápr. 27. 18:10
 15/55 A kérdező kommentje:
Vergődhetsz felőlem még reggelig, nem nekem kell elgondolkodnom.
2023. ápr. 27. 18:11
 16/55 anonim ***** válasza:
27%

15#🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅

Még nagyképű is vagy. Kezdem azt hinni, mégis veled van a probléma, nem is a pasival. Ha a munkahelyen is ezt a stílust nyomod miniben, nem csoda, hogy így viselkednek veled.

2023. ápr. 27. 18:13
 17/55 anonim ***** válasza:
11%

Hát pedig hiába nem tetszik, irodában, bankokban és ilyesmi fajta munkahelyeken én meg életemben nem láttam miniszoknyában nőket, pluszban úgysem hogy a dekoltázs jól kinn van. Sminkrol hajviseletrol, viselkedésről meg inkább nem is beszélek.

Önbizalomhiányos vagy és a kirívó öltözékkel próbálod kompenzálni, bokokra, odafigyelesre vágysz, hogy te milyen jó nő vagy. Amit nem értél el, mert olyan udvarolt, aki neked nem tetszik. Troppára vágott, mert rinyáltál miatta, kollégáknak nyavúkoltál ahelyett hogy beszóltál volna a pasasnak valamit, vagy azonnal mentél volna bejelenteni! Ostoba, nyámpic és szűzribizli vagy. Hergeled a férfiakat aztán csodálkozol, hogy valamelyik oltogat. Pedig te kínálod fel magad a szemüknek. Más lett volna, hogyha normálisan, odavaló ruhákban vagy, de mivel miniszoknyában mutogatod magad, ki tudja milyen felsővel,blúzzal nem csoda, hogy beszólt. Ne félj lesz más is, aki megteszi, már beszélnek is rólad. 😂🤣

2023. ápr. 27. 18:14
 18/55 A kérdező kommentje:
Folytasd nyugodtan. :)
2023. ápr. 27. 18:15
 19/55 anonim ***** válasza:
21%

"úgyis csak meghúzni akart volna, mert már az öltözékemen látszik a kétségbeesett pasifogási szándék, és az is a beképzeltségemre utal, hogy teljes mértékben tojtam a beszólására"

Teljes mértékben igaza van a pasasnak, számolj rá hogyha a HR-re mész ő vissza fog vágni a ruházatoddal mivel nem megfelelő!

"Vajon ezt komolyan gondolta, vagy csak bántani akart?"

Komolyan gondolta és még mindig igaza van!

2023. ápr. 27. 18:21
 20/55 A kérdező kommentje:

Teljesen megfelelő az öltözékem, maguk a HR-es nők is ugyanúgy öltöznek, ahogy én, meg a legtöbb minimálisan is jobban kinéző, nem túlsúlyos nő a cégnél, szóval vicces lenne ilyesmivel visszavágni. Semmi kirívó nincs bennem, sem a mellem, sem a fenekem nem villan ki, nem olyan szoknyára kell gondolni, valamint nem is hordok állandóan szoknyát. Semmit nem fogok ebből engedni. :D

Ja, és nincs semmiben igaza, csak egy nőbántalmazó, gyűlölködő, sértődött moslék. Nem akarok pasit fogni. Idén jöttem ki egy 9 éves kapcsolatból, egyáltalán nem vágyom újra, és évek óta dolgozok itt és mindig ugyanúgy öltözködtem, és egyszer sem akartam pasizni, sem bókokat.

2023. ápr. 27. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!