Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon ezt komolyan gondolta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ezt komolyan gondolta, vagy csak bántani akart? Ha az utóbbi, akkor miért?

Figyelt kérdés

Sajnos az önbizalmam nagyrésze színlelt, könnyű engem megbántani.

Udvarolt egy kollégám, de nekem ő nem tetszik. 3x is próbálkozott, mindig egy kicsit bunkóbban, így az utolsónál azt mondtam neki, hogy kérem szépen, hagyjon békén engem. Ekkor így tette egy időre.

Majd kb. 1,5 hónap múlva más kollégákkal közösen odaült a mi asztalunkhoz az ebédlőben, és közösen beszélgettünk. Valahogy olyan téma jött fel (félig figyeltem csak) talán valami film kapcsán, hogy nagyon jó, hogy a nőknek már a mai világban szabadságuk van, nem szólják meg őket semmiért, de pont ez a pasas hozzátette, hogy egyes esetekben a visszájára sül el, pl. olyan is szexinek hiszi magát és miniszoknyát vesz fel, akinek nem kellene.

Amikor másnap is miniszoknyában voltam, akkor egyszer odajött, amikor egyedül voltam a helyemen, megszólított, hogy látja, nem vettem a célzást tegnap. Erre én rákérdeztem, hogy mire gondolt, 2x mondta, hogy semmi-semmi, de kiszedtem belőle, hogy rám gondolt, hogy nekem nem kellene ilyen szoknyákat felvennem. És, hogy minősíthetetlen volt a stílusom vele szemben, mert én úgy viselkedtem szerinte, mintha ő valami leprás lenne és a világ legabszurdabb dolga lenne, hogy udvarolni merészel nekem, de ne aggódjak, úgyis csak meghúzni akart volna, mert már az öltözékemen látszik a kétségbeesett pasifogási szándék, és az is a beképzeltségemre utal, hogy teljes mértékben tojtam a beszólására és ugyanúgy ilyen szoknyában jövök másnap is.

Miért művelte ezt velem?

Semmi értelmeset nem tudtam reagálni, csak eküldtem a francba, elmondtam egy csomó kolléganőnek. De közben nagyon fáj, sokszor sírni van kedvem, és azóta folyton itthonról dolgozom inkább, semmi kedvem bemenni oda megint.

2023. ápr. 27. 16:14
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Ja, és a csávó nem azt kifogásolta, hogy én miért öltözöm munkahelyre így, hanem azt, hogy konkrétan túl ocsmány nő vagyok ahhoz, hogy így öltözzek, és ő csak kegyelemből, unalomból meghúzott volna párszor.
2023. ápr. 27. 18:38
 22/55 anonim ***** válasza:
16%

Csak te nem HR-es nő vagy! :D

Amúgy tök mindegy, ő azzal vágott vissza, valahol jogosan! Te vagy a HP, mert nem léptél időben, de persze megteheted ha ismét oltogatni kezd. Viszont abban 100%-ig igaza van, hogy az öltözékeddel hívod fel magadra a figyelmet még olyan idiótaéra is, mint ő. Te vagy a nő, akkor miért nem öltözöl egy kicsit hosszabb szoknyába, vagy ha már egyszer sérteget, akkor miért nem osztotttad ki, miért nem tettél ellene semmit? Azért, mert határozatlan és ideggyenge vagy. Ismerd fel és el, hogy így van és tégy ellene, hogy ilyesmi ne forduljon elő.

2023. ápr. 27. 18:41
 23/55 Ghgj ***** válasza:
76%

Jézusom, milyen válaszolók vannak itt? Kérdező, a kérdésben vázolt pasas szánalmas az itt vergődő válaszadókkal együtt. Nevetséges.

Én azt tanácsolom, hogy a következő alkalommal, amikor hasonló történik, mondd meg a srácnak, hogy semmi köze az öltözködésedhez, nem kértél tanácsot és a következő alkalommal ebből HR lesz. Ha pedig nem ért a szóból, lépd is meg ezt. Így lesz tekintélyed.

2023. ápr. 27. 18:47
 24/55 anonim ***** válasza:
15%

23#

Te mennyivel vagy különb, amikor beszólsz te is mi nekünk mint a pasi a kérdezőnek, vagy mi a kérdezőnek hiszen ő kezdte?

Tudsz te olvasni? Normálisan válaszoltam neki és azzal jött, hogy belé rugdosok, majd amikor valaki a szoknyával kapcsolatban adott tanácsot, akkor azt is félreértette és elkezdett hisztizni, hogy nem a ruha tehet róla.

Pedig az tehet, mert bár a pasasnak nem kifejezetten tetszik azért az ezerszer említett szoknya miatt azt hitte, hogy kétségbeesett csúnya ribizli, aki örül, hogy férfi közelébe jut.

Senki nem írta, hogy a férfi viselkedése oké, azt írtuk, hogy irány a HR!

De azt kérdezte, hogy komolyan gondolta a férfi vagy sem. Komolyan gondolta mindazt, amit mondott! Ha nem lett volna a szoknya, akkor nem próbálkozott volna nála.

És az is igaz, hogy önbizalomhiányban szenved, túlérzékeny hiszen itt is elkezdett idegeskedni, amikor őszintén válaszolt mindenki. Ez nem vergődés, hanem ok és okozat szinten működik mint a férfi oldalról mint a válaszolókéról. Nem írhatom, hogy erős, határozott és okos nő hogyha egyszer nem az. Őszinte és valid vélemény. Ő rajta múlik, hogy változtat magán, vagy se.

U.I: Köszi, hogy írtál nekünk üzenetet, üdv a klubban, hiszen semmivel se vagy különb nálunk belevéve a kérdezőt is. 😊

2023. ápr. 27. 19:00
 25/55 Ghgj ***** válasza:
38%

Ok meg okozat az, hogy vered a segged a földhöz oldalakon keresztül, mert a kérdező nem fogadta el a válaszod? Hagyjál már. :D

Biztos, hogy nem vagyok különb, attól még szánalmas, amit leversz itt.

2023. ápr. 27. 19:08
 26/55 anonim ***** válasza:
14%
26# 25-ösnek mindenben igaza van és nincs egyedül a véleményével, ha ez nem tűnt volna fel.
2023. ápr. 27. 19:13
 27/55 Ghgj ***** válasza:
0%
#27: Láthatóan neked nem tűnt fel, hogy válaszadóKAt írtam. :)
2023. ápr. 27. 19:15
 28/55 anonim ***** válasza:
17%
28# de nem a 26-os válaszodban, cicabogár.😅 Én pedig arra reflektáltam, ha nem tűnt eddig fel.;)
2023. ápr. 27. 19:26
 29/55 Ghgj ***** válasza:
40%

"cicabogár"

Mindent értek.

2023. ápr. 27. 19:28
 30/55 anonim ***** válasza:
17%
30# na mi van, érdemben már nem tudsz reagálni? Nyilván nehéz beismerni, hogy ez sakk-matt volt.:)
2023. ápr. 27. 19:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!