Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt komolyan gondolta, hogy jelent neki valamit? Vélemény? Minek tart az ilyen?
Figyelt kérdés
Két éve tartjuk a kapcsolatot, neha írunk egymasnak. Mostanaban minden nap sokat. Minap azt mondta mennyire sokat jelent neki,hogy beszélünk és én mindig meghallgatom. Közben mégis olyan lányokkal van,akik e nem szerelmes,de mindenkepp kapcsolatot akar. Keresi az igazit. Szerintem meg lelki szemetesnek használ. Csak nem ertem miért engem,annyi barátja van,annyi rajongoja akk meghallgatna.2020. ápr. 14. 23:46
1/5 anonim válasza:
Ha úgy érzed szemetesnek használ, akkor ne engedd, szakítsd meg a kapcsolatot. Nem kell magyarázkodni, szimplán nem írsz vissza.
Azért használ annak, mert látja hogy megteheti, nem kell kattogni ezen. Valószínűleg akkor más lányok is vannak akiket emiatt "tart".
2/5 anonim válasza:
Ha csak panaszkodik és csak arra vagy jó, h te meghallgasd, akkor igen. Viszont ha fordítva is érdeklődik felőled vagy bármi akkor nem vagy lelki szemetes :)
3/5 A kérdező kommentje:
De miért nem a barátainak sír?annyi van neki,meg más hodolo lányok. Vagy azoknak is sír párhuzamosan velem?
2020. ápr. 14. 23:58
4/5 A kérdező kommentje:
Erdeklodik persze,hogy vagyok mivan velem,de aztán mindig vissza terelődik hozza a tema. Úgy érzem csak felszinesen hallgat meg és igazabol nem érdekli mivan velem. Foleg akkor,ha épp van valakije. Mikor én szeretnek beszélni,akkor bezzeg nem hajlando.
2020. ápr. 15. 00:00
5/5 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy másnak is elmondja a problémáit :)
Ha van valakije, akkor egyértelmű, hogy mérsékelni kell a más lányokkal való kommunikációt. - A barátnők nem igazán megértőek ilyen téren -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!