Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit mondanátok mert, meg sem tudtam szólalni, szerintetek csak viccelni akart vagy komolyan gondolta, vagy ilyen burzsuj?
Tegnap találkoztam a mondhatni már barátommal 7. alkalommal, és kaptam tőle egy cserepet meg egy egy zacskó virághagymát meg virágföldet.
Hogy ültessem el és ha gondját viselem lesz szép virágom.
A barátom 29/f
én 23/N
Szerintem viccesnek és kreatívnak gondolta magát. Valami eredetit ajándékozott neked vágott virág helyett.
Én is utálok vágott virágot venni, bár tudom, hogy egy "lovag" vesz "szíve hölgyének". De vásárlás közben csak arra tudok gondolni, hogy megveszem, aztán két nap múlva elszárad, és egy ocsmány kóró lesz belőle.
Kikéne próbálni ezt mással is. Pl: adsz egy kis kötőgépet meg egy fonalat és tessék ha szorgalmasan kötögetsz akár még pulóver is lehet.
Szerintem az kedvesebb gesztus ha ad egy cserepet benne virágföldel és az általa/általatok elültetett mag.
okés köszönöm! nem hisztizek csak még mindig nem ismerem igazán mert keveset tudunk találkozni, de igen viccesen fogtam fel, csak elgondolkodtatott.
Egyébként már elültettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!