Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki? Mennyire gondolta vajon komolyan/mi lenne a legjobb? 19/l
Van egy srác, akivel még régebben ismerkedtünk meg a barátnőimmel egy kocsmában. Nekem ő mindig ilyen "haver" volt,jófej, vicces, stb,(és gátlástalan...:D). Sose volt semmi köztünk, időnként "felajánlotta" magát, de sosem vettem komolyan. Szoktunk időnként írogatni is, de ezt is haveri szinten, (időnként rátért a témára, hogy tetszem neki, menjek át, stb.,de olyan a stílusa, hogy nem tudom mennyire komoly ez nála..)
Párszor felhívott, amikor este bent volt a városban, de akkor én sosem voltam épp. Aztán most is hívott éjszaka, és mondta hogy már x éve szerelmes belém. Én meg nem tudom mit csináljak. Valami nagyon bénát reagáltam erre, mert a hívására ébredtem, és nem tudom hogy ezt komolyan gondolta-e. (Mert hogy ő általában mindenből viccet csinál. Meg tudom, hogy azért ő éli a szexuális életét..).
Aztán mondtam h nem vagyok a városban, és azóta nem tudom mi van.
Nekem "úgy" nem tetszik, de nagyon bírom.
Nem tudom, hogy most írjak-e neki, hogy minden rendben van-e, félreértené-e..
Háááát, szerintem hagyd annyiban, ha megy, felejtsd el a beszélgetést, és viselkedj vele úgy, mint előtte. Ha tényleg komolyan gondolta józanon is próbálkozni fog szerintem.
Egyébként meg veled még nem volt olyan, hogy részegen szerelmet vallottál valakinek, amit másnap nagyon megbántál? Csak mert velem már volt, és tuti sok másik emberrel is :D
Meg ha tényleg komolyan gondolta, akkor furán fog veled viselkedni. Pl.: egyik csoporttársam valamelyik kari bulin jött oda hozzám, hogy mi miért nem találkozunk többet, mert én nagyon bejövök neki, és összejönne velem. Mondom igen persze, amikor kísérjelek haza, meg meg olyan szexhiányod van (előző bulik). De ekkor részeg volt. Mondom most is az vagy. Na mindegy másnap sőt utána még pár hétig érezhető volt, hogy változott valami, szóval lehet tényleg komolyan gondolta, csak addigra nekem már lett barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!