Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek, ha túl korán mondja el a fiú hogy szeret? Pl első randi útán, de komolyan gondolja. Vagy jobb ha később mondja el? Mikor a legjobb elmondani?
Szerintem oda van érted. De szerintem 3. randi után jobban ismer téged és több oka van rá....
De csak bátran :D
semmiképp se mondd az 1. randin,még akkor se,ha 1000 éve ismered.kb 1-2 hónap múlva.
20l
Nekem nem tetszene-max.egy kivételes helyzet van,ha régóta ismertétek egymást és előtte barátok voltatok(de akkor sem igazán örülnék,szerintem a szerelem nem csak azt jelenti,hogy bejön a másik külső,belső tulajdonsága,hanem az is hozz átartozik,hogy megpróbáljátok együtt és kialakul egyfajta kötődés.Nekem pl voltak ilyen ismerőseim,hogy előtte évekig szinte legjobb barátok voltak,majd a vonzalom kölcsönös lett,de együtt már mégsem jöttek ki jól,pár hónap után vége lett.Sterintem pl ebben az esetben is felesleges "1."randin ilyet mondani).Más szituációban meg pláne...Nekem is mondta a barátom 1 hónap után(úgy,hogy mi szinte a 3.randin összejöttünk).Gondolom azt hitte,örülni fogok neki,hát nem.Szerintem felületességre vall,ha ilyen hamar "szerelmet" vallasz valakinek-mert nekem azonnal az fordul meg a fejemben,hogy neki mit is jelent ez a szó,mert nekem ez sokkal mélyebb dolog annál,nálam hónapokba tellt még kialakult.Másrészt annyira utálom amikor a szerelmet és a testi vonzalmat,fellángolást egyesek egy kalap alá veszik.
Szóval én egyáltalán nem örülnék neki,ezt egyébként sem csak mondani kell,hanem éreztetni is.
én akkor otthagynám. hol ismer engem 1. randi után???
L/19
Inkább mondja később, de az legyen őszinte.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!