Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint csak hulyitett? Nem is gondolta volna komolyan?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen van egy ferfi, aki elkezdtett udvarolgatni. Bizonyos okokbol kifolyolag, amit o tudott, en nemet mondtam a kozeledesere. Aztan ra par hetre mar mas novel latom mindig, konkretan egesz nap kisergeti ot mindenhova es segit neki...stb. Velem eleg tavolsagtarto lett, pedig en nyitottam fele, mint "barat", mert eleg jol kijottunk. Tudom, hogy en mondtam neki nemet, csak ez nekem olyan furcsa.2022. okt. 23. 07:08
1/8 anonim válasza:
De, lehet, hogy komolyan gondolja, csak már nem veled.
Ő kapcsolatot akar, nem haverokat. Ezért kerül most téged.
Az ő viselkedése teljesen normális.
Te miért kattogsz rajta, ha nem akarsz tőle semmit? Azt vártad, hogy évekig fut utánad vagy bánatosan epekedik?
2/8 anonim válasza:
Kinek kell egy női csak barát ha vonzódom hozzá és többet nem akar??
3/8 anonim válasza:
Mit kell ezen agyalni?Nemet mondtál,továbblépett.
4/8 anonim válasza:
Nem ertem, hogy mit ertetlenkedsz. Normalis ferfi nem fog beallni labtorlonek, hogy majd egyszer hatha a kegyeidbe fogadod. Nem csak baratot keres a leirtak alapjan.
5/8 anonim válasza:
Végképp nem értem, mi ebben a furcsa, illetve miért gondolod, hogy hülyített. Társat keresett, ennek tudott volna elképzelni, barátot pedig nem keres. Mivel elutasítottad, korrekt módon visszakozott és így aztán az életébe semmilyen szerepbe nem illesz már többé bele. Miért volna ezek után elvárható, hogy barátkozzon veled, a eleve nem barátként közeledett hozzád, nem ennek szeretett volna? Ha így tenne, akár még újonnan alkuló kapcsolatát is veszélyeztetné. Nem csoda, hogy távolaságtartó.
6/8 anonim válasza:
Nem értem a logikádat, mármint hogy ebből miért következne az, hogy nem gondolta komolyan.
Szerintem pont az a férfi nem fog egy egyértelmű elutasítás után tovább zsongani körülötted és a "barát" pozícióra vágyni, aki komolyan gondolta volna.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Lehet, hogy megbantam.
2022. okt. 23. 16:01
8/8 anonim válasza:
Az idő gyorsan telik, nincs elég idő bánkódni ilyesmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!