Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak hulyitett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak hulyitett?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akit 8 honapja ismertem meg es asszem szerelmes is lettem...En 14 vagyok o pedig 21....Eloszor is mikor megismertuk egymast akkor smsezgettunk mindig de ahogy teltek a honapok 2-3 honap utan nem tudtam rola semmit..:S,hiaba irtam neki smst nem valaszolt semmire...En vissza halottam az egyik haverjatol aki ossze akart velem jonni, hogy azt mondta neki Zoli marmint akibe most szerelmes vagyok h en mar miota osszeakarok vele jonni es hogy miota irogatom neki azt smst es h o nem valaszol ra...Utana 3honap utan a haverjai kihivtak es o is ott volt.. Ketszer buliztunk egyutt de mind a ketszer csokoloztunk:, es kozben bnoje volt:S..Azt mondta h tetszek neki csak meg fiatal vagyok majd csak par ev mulva lehet vmi... Mindenki azt mondta h csak hulyit engem, de en ugy vagyok vele h ezt csak o tudjhatja..Mikor csokoloztunk vkinek azt mondta h megbanta masnak meg dicsekedett vele...Most megint eltelt 2 honap amikor mindig talalkoztunk..de mar megint nem lattam mar vagy masfel honapja.. most is hiaba irtam neki vipen nem valaszolt..es mindig ezt csinalja..nem tudom megerteni h ez miert van?! Na remelem megertettek h mit akartam ezzel mondani...Eleg hosszu tortenetet tudnak meg ezzel kapcsolatba mondani..de egyenlore eleg ennyi amit most leirtam..:) Remelem irtok majd ra vmit..
2009. júl. 9. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az úgynevezett barátainak dicsekedett veled, de belül érezte hogy nem kellett volna, mert barátnője van, és még te is túl fiatal vagy. Ez bántotta őt, ezért mondta hogy megbánta - persze ezt csak az igazi barátjának.

Tudja hogy fiatal vagy hozzá,és nem lehet belőle semmi, de annyi mersz nincs benne hogy ezt a szemedbe mondja. Inkább menekül a válasz elől. Azért nem tudod elérni. Azt is tudja hogy a buliban elcsattant csókok csak "véletlenek" voltak, a pillanat mámora... kevesen tudják megállni.

Szerintem lépj túl rajta.

2009. júl. 9. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hol van a tartásod? ne irogass neki.hagyd békén. akkor izgalmasabb leszel számára.amit írtál, abból tényleg az jön le hogy hülyít. szerinted ha komoly szándékai lennének eltűnne hónapokra? és ráadásul idős is még hozzád. ha meg dicsekedett azzal h megcsókolt, csak azért tette, hogy igen, neki te is megvoltál.
2009. júl. 9. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaza volt, mikor azt mondta, túl fiatal vagy hozzá. Szerintem is várnotok kéne még kb. 4 évet. Addigra a pasi biztos megunja a jelenlegi barátnőjét. Bár így, hogy közben téged kíván, már biztos nagyon unja.
2009. júl. 9. 23:36
 4/7 A kérdező kommentje:
De viszont mikor csokoloztunk 2szer akkor mind a ketten reszegek voltunk, vagyis en jobban be voltam rugva..Es en megkerdeztem tole h mivan akkor ha a bnod megtudja?? O mindig mast mondott egyszer azt, hogy akkor igy jart maskor pedig azt h majd lehet elmondom neki!! De mar az a bnoje nincs meg nem is foglalkozott szinte vele most mar mas van neki...:S de tenyleg meg azt is megkerdeztem tole h szereted a bnodet es azt mondta h nem csak ugy egyutt vagyok vele ...de sztem se szerette mert nem is foglalkozott vele...:S
2009. júl. 10. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Süllyedj el jó mélyre... ne igyál, ne írogass neki, hülyít.
2009. júl. 12. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerinted mért volt vele együtt, ha közben nem is szerette? Ha rendszeresen lefeküdt egy lánnyal, akit nem szeretett, akkor mi állította volna meg, hogy megcsókoljon téged, még ha nem szeret, akkor is? Ne foglalkozz vele, túl idős hozzád, neki csak mint trófea kellettél. Ha ezt folytatod, nagyon rossz vége lesz.
2009. júl. 12. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
hagyd, nem akar tőled semmit.
2009. júl. 13. 01:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!