Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, ha 26 évesen 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha 26 évesen 14 éves barátnőm van?

Figyelt kérdés
Nagyszüleink ilyen korkülönbségekkel házasodtak, 14-15-16 évesen akár 25-29 éves férfiakkal is és nem lett lelki bajuk, boldogan éltek, én tényleg nem értem akkor, hogy ez miért olyan nagy baj az emberek számára. Szerintem +10 év teljesen reális már tinikorban is. Jó persze lehet mondani, hogy akkor egy 13 évessel is összejönnék-e, hát ha érett testű lenne és legális lenne, akkor igen. Miért kéne korhatárokat húznunk? Ha valakiben kialakultak a másodlagos nemi jellegek, akkor ez tökre normális, jó persze szexuálisan is legyen érett. Kutatások vannak arról, hogy ez normális, nem betegség, a pedofíliát én is elítélem egyébként. De a 14 éves már nem kislány, ha meg igen azon látszik, érződik. A barátnőm viszont teljesen érett, van melle, szexre vágyik, a korosztályával nem jön ki, idősebbek kellenek neki, akkor? Szerintem az ilyen fiatal lányokat nekünk huszonéveseknek találta ki a természet, hogy gyönyörködhessünk szép, fiatal testükben és ezt a gyönyört senki nem veheti el tőlünk, nem tudom miért fáj másoknak a másik boldogsága.

2022. júl. 24. 22:58
 71/128 A kérdező kommentje:

#68 Csak azt lehet provokálni, aki hagyja. Kiírtam ezt a kérdést, mert nem értem miért kell másoknak ebbe beleszólni, miért nem hagyják, hogy boldogok legyünk.

#69 Attól még, mert le van maradva még lehet szimpatikus. Ezek az emberek is megérdemlik a szeretetet, a kényeztetést. Persze, ha döntésképtelen és szexuálisan éretlen, akkor nem, mert az olyan, mint ha egy gyereket erőszakolnék meg. De ha enyhe szellemi fogyatékossága van, de képes a döntéshozatalra, a nemi életre, akkor simán.

2022. júl. 25. 05:25
 72/128 A kérdező kommentje:
Jaa, hogy súlyos, akkor így egyértelműen nem.
2022. júl. 25. 05:34
 73/128 anonim ***** válasza:
88%

Lehet takarozni itt a “serultseggel” meg a mentális betegséggel, de attól, hogy sok ember ilyen, nem lesz normális.

Én pl pánikbeteg vagyok, nem normális dolog ez sem, pont ezért járok pszichologushoz.

14 évesen baromira nem erett egy gyerek, szerintem mindegyik 14 éves ezt gondolja magáról. Meg 26 évesen sem, lásd a te eseted.

Nem normális, hogy felnőtt férfiként ekkora gyerekekhez vonzodsz. 23 évesen el nem tudom képzelni, hogy szexuálisan vonzónak találják bárkit is 18 év alatt. A párom 24, na ő sem.

Ez nagyon nem normális és remelem, hogy csak kamu kérdés.

Borzasztó szánalmas, ha valaki nem talál a korosztályában not, ezért gyerekekre hajt, akik meg egy kis bizalomért nagyon odaadoak lesznek.

2022. júl. 25. 06:33
 74/128 A kérdező kommentje:
Jójó, de nem minden betegség gyógyítható, ez sem, hiába mondják, hogy enyhíthető, ha én nem akarom enyhíteni, akkor úgy sem fogom. Mivel legális és szeretem és nem ártok neki, nem akarok "kigyógyulni" belőle, mert nekem ez így tökéletes.
2022. júl. 25. 06:40
 75/128 anonim ***** válasza:
91%
Kíváncsi vagyok együtt lesztek-e egy kerek év múlva.
2022. júl. 25. 06:45
 76/128 anonim ***** válasza:
85%
Az apja majd kigyógyít belőle ne félj 😃😃
2022. júl. 25. 06:57
 77/128 anonim ***** válasza:
90%

"és nem ártok neki,"

De, ártasz, csak még nem tudja, mert még nem képes megérteni, ezt jelenti az kora, ezért fontos a szám. Csak kb 4 éve tudja világát, előtte kis droidok, tudom, mert nekem is van, ismerem őt is, a barátait is:) 11 évesen kezdenek kapisgálni valamit, de sokan még akkor sem. Te 16 éve tudod világod. Képzeld el, hogy egy gyümölcs 4x annyi ideig érik, mint egy másik. Hát lehetnek hasonló szinten? Normális összemérni a kettőt? A kislány "szerelme" amúgy nem valós, hiába is áltatod magad ezzel. A tiéd se, csak perverzió, nem tudod milyen szeretni. "kedves aranyos intelligens", akik ilyet keresnek a másikban, azok betegek, kislányokra hajtanak, akkor is, ha 30 éves nőkben keresik ezt. Egy ember több ennél, egy kislány viszont még nem feltétlen. A szerelem egészen más, talán egyszer meggyógyulsz annyira, hogy megértsd, a lány meg ha felnőtt, érteni fogja, mi is volt ez.

Javaslom nézd meg "A történet" című filmet. Ott is totál bele van habarodva a kislány a pasiba, a pasi is csupa kedves, szép dolgot mond és különlegesnek tartja a kislányt, de x év távlatából, illetve kívülről már egész máshogy fest az egész, pedig a lány írt egy levelet, hogy mit érzett, mit élt át akkoriban, idealizálta a beteg viszonyt.

És az a szomorú, hogy az ilyenbe bele tévedő lányok mögött nincs stabil családi háttér(ezért is szorulnak ki a korosztályukból), szóval nem ő fog elkapni, hanem remélhetőleg egy jó barátja az anyának, de talán ő se.

2022. júl. 25. 07:36
 78/128 A kérdező kommentje:
Mivel 14 év a beleegyezési korhatár, ő pedig beleegyezett nincs igazából miről beszélni, jogunk van mindkettőnknek azt csinálni, amit akarunk, szabadszellemű emberek vagyunk, senkinek semmi beleszólása ebbe. Én nem ártok neki, mert ő ezt élvezi, akarja és én is élvezem a társaságát, szeretem, igyekszek mindent megadni neki, amit eddig nem kapott meg a szüleitől, én pozitív hatással vagyok rá, nem vagyok rossz ember. Ha meg ha valaki megbánja, mert szépen bántak vele az társadalmi nyomás hatására történik, nem azért, mert ez nem egészséges kapcsolat.
2022. júl. 25. 07:52
 79/128 anonim ***** válasza:
84%

Mert a 14 éves egy gyereklány.

Örülj, hogy nem én vagyok az apja, mert már nem lenne tököd, te szerencsétlen.

És de, a szüleinek van beleszólása, mivel kiskorú.

2022. júl. 25. 08:28
 80/128 anonim ***** válasza:
88%

"De sajnos nem így van, mert 12 évesekkel 18 év alattiak szexelhetnek csak."

Te beteg nyomoronc, száradjon le a farkad!

2022. júl. 25. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!