Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha 26 évesen 14 éves barátnőm van?
Figyelt kérdés
Nagyszüleink ilyen korkülönbségekkel házasodtak, 14-15-16 évesen akár 25-29 éves férfiakkal is és nem lett lelki bajuk, boldogan éltek, én tényleg nem értem akkor, hogy ez miért olyan nagy baj az emberek számára. Szerintem +10 év teljesen reális már tinikorban is. Jó persze lehet mondani, hogy akkor egy 13 évessel is összejönnék-e, hát ha érett testű lenne és legális lenne, akkor igen. Miért kéne korhatárokat húznunk? Ha valakiben kialakultak a másodlagos nemi jellegek, akkor ez tökre normális, jó persze szexuálisan is legyen érett. Kutatások vannak arról, hogy ez normális, nem betegség, a pedofíliát én is elítélem egyébként. De a 14 éves már nem kislány, ha meg igen azon látszik, érződik. A barátnőm viszont teljesen érett, van melle, szexre vágyik, a korosztályával nem jön ki, idősebbek kellenek neki, akkor? Szerintem az ilyen fiatal lányokat nekünk huszonéveseknek találta ki a természet, hogy gyönyörködhessünk szép, fiatal testükben és ezt a gyönyört senki nem veheti el tőlünk, nem tudom miért fáj másoknak a másik boldogsága.
Akkor megfordítom, kérdező: egy tizenéves csajnak, aki csinos is, hidd el, nem az az élete vágya, hogy egy szánalmas lúzer qrogassa élete végéig, aki 5 év múlva őszülni és/vagy kopaszodni fog. Ekkor még nem lesz 20 éves se, de látni fogja hogy sokkal jobb pasit megkaphat kinézetre, belsőre, pl van ambíciója, gondolkodik valami terve hosszú távra, hogy a qrogatáson kívül mit akar az élettől. Ha tényleg érettebb a koránál, legkésőbb 1-2 év múlva azért elkezd nálad is megneszelni valamit és dobbant mellőled, amint megvan az egotuningja.
2022. júl. 25. 00:19
32/128 anonim válasza:
Ha betölti a 18-at akkor meg lecseréled, mert már kiöregedett? 😂😂
2022. júl. 25. 00:19
33/128 anonim válasza:
32-es:ez is beugrott.
2022. júl. 25. 00:24
34/128 A kérdező kommentje:
#29 De a kutya nem tud beleegyezni az aktusba, ezért ez egyértelműen helytelen. De egy 14 éves lány már egyértelműen eltudja dönteni, hogy akar-e szexelni vagy sem, és hogy kivel. Amúgy meg ha itt tartunk #28-as, sokszor egy felnőtt nő sem tudja felmérni a következményeket, akkor az mitől jobb?
2022. júl. 25. 00:27
35/128 anonim válasza:
Pedofilnak se lehet elmagyarazni meg egy sorozatgyilkosnak se, h mi a baj vele.
Kérdezz sztm egy szakembert.
Pont, h kihasználod, mer fiatal és annyira szeretethiánya van, h belemegy mindenbe.
2022. júl. 25. 00:30
36/128 anonim válasza:
Ha egy felnőtt nő sokszor képtelen felmérni a helyzetet akkor egy 14 éves még annyira sem fogja tudni.
2022. júl. 25. 00:34
37/128 A kérdező kommentje:
#31 Nincs semmiféle egotuningról se szó. Ha pedig dob, akkor az az ő saját akaratából fog megtörténni, ezt tiszteletben kell tartanom.
#32 Lehet, hogy igen, lehet hogy nem. De ha egy korombeli nő lenne őt szerinted nem dobnám valami miatt? Ugyanúgy megvan rá az esély. Ha 18 éves kora után már nem fog tetszeni, akkor sajnos igen, keresnem kell mást, mert ha eltűnik a varázs, akkor az a kapcsolat valószínűleg halott.
2022. júl. 25. 00:34
38/128 anonim válasza:
"Talán mert ha az apja megtudja, akkor bilincsben visznek el"
Gondolom lefizette. Vannak olyan videkek pl. Romaniaban, ahol heti egy lada sorert viheto a kiscsaj.....
38F incel
2022. júl. 25. 00:42
39/128 A kérdező kommentje:
"Pont, h kihasználod, mer fiatal és annyira szeretethiánya van, h belemegy mindenbe."
Ezzel most egy picit megfogtál. De akkor is. Nincs egészséges ember a földön és attól még, hogy az apjával való kapcsolata miatt apakomplexus alakult ki benne a személye ugyanaz, csak van egy vágya, ami eltér az átlagostól, ennyi. Szeretethiányos, igen, de az mitől lenne jobb, ha egy korabelivel jönne össze? Miért baj, ha nem egy magányos tinisrác, hanem egy korombeli felnőtt srác sajnálja meg a lányt? A korabelivel ugyanúgy lefeküdne, az mitől lenne jobb? A lényeg, hogy szeretve van és nem a szex miatt vagyok vele.
2022. júl. 25. 00:48
40/128 anonim válasza:
Hát ha ennyire zavaró és együtt maradtok 30 év mulva már senkit nem fog érdekelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!