Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha 26 évesen 14 éves barátnőm van?
#46 Igen, ő teljesen értelmes, ráadásul szép és aranyos, kedves!
#47 De én gerinces vagyok. Megkímélem attól, hogy örök magányban kelljen leélnie az életét, neadjisten öngyilkos legyen! A magány ölhet, ezt értsétek meg! Ha 2 ember szereti egymást, akkor elkell fogadni a boldogságukat.
#48 De nem esik teherbe, védekezünk. Te talán akkor kezdtél el szexelni, amikor gyereket akartál?
#49 Igen, én figyelmes vagyok, minden egyes pontját ismerem és ő ezt szereti, élvezi!
#50 Már betöltötte a 14-et, írtam is, hogy csak a jog tart(ana) vissza, egy csinos, értelmes, szexuálisan érett 12-13 éves lánytól! Lehet, hogy vannak vágyaim, de hülye nem vagyok.
Pedig az agyaddal vannak gondok.
Különben a kérdést se ertad volna ki, ha sztd ez ennyire normális.
Keres egy dokit.
"De nem esik teherbe, védekezünk."
Nincs 100%-os védekezési módszer, ez elég baj, ha nem tudod 26 évesen.
Nincsen teljes kontrollod a dolog fölött, mindig van esélye a teherbeesésnek.
"Te talán akkor kezdtél el szexelni, amikor gyereket akartál?"
Több, mint 10 évvel idősebb voltam, mint ő, és volt már 2 diplomám.
#52 De nem vagyok pedofil. Egy kislány traumaként élné meg a behatolást, az egyértelműen elítélendő.
#53 Lehet, hogy vannak nálam gondok, de másnál nincs? Ezért felesleges dokit keresnem. Van egy vágyam, amit legálisan kiélek egy olyan lánnyal, akinek minden joga megvan beleegyezni. Miért baj ez neked? Vagy neki? Mivel ártok neki?
"#50 Már betöltötte a 14-et, írtam is, hogy csak a jog tart(ana) vissza, egy csinos, értelmes, szexuálisan érett 12-13 éves lánytól! Lehet, hogy vannak vágyaim, de hülye nem vagyok."
Akkor most már 12 évesekkel is kezdeni fogsz? Pár hónapja levitték a korhatárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!