Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha 26 évesen 14 éves barátnőm van?
"Rengeteg korombeli jár ilyen korú lányokkal"
Kisebbségiek vagytok?
Attól, hogy sok ember csinalja, továbbra sem normális.
Szerencsére én egyetlen ilyen parrol sem tudok.
A szeretet hiány egy komoly probléma, de nem a szeretet tényleges hiánya okozza elsősorban. Érdemes lenne pszichológust keresni.
14 évesen kislány, akar tetszik, akar nem. Neki egy vele egykorú fiú való, neked meg egy felnőtt no. Bár mondom meg egyszer, szellemileg hasonló szinten vagytok valószínűleg, különben az intellektuális és az érettség szint neki különbségek kiutkoznenek. Feltételezve, ha tényleg csak nem dugogatod, hanem két menet között azért beszélgettek is pár percet.
Nekem aztán nem faj, hogy boldogok vagytok, bár ezt nagyon erősen kétlem, ez a kapcsolat már alapból egy beteges ragaszkodásra épül, amit a szeretet hiány okoz, szóval nem valódi érzelmek állnak mögötte.
Én boldog vagyok a velem egykorú párommal.
De meg csak nem is a korkülönbség lenne a gond. Ha ő lenne 26 te meg negyven, az okes. Mert addigra már felnő és éreztem egyedül is képes gondolkodni, cselekedni.
Akkor sem all meg ez fenn nála, ha elkezdett nőni a melle.
24N
94es, velem is így volt, csak én már 17 voltam, ő meg 27!
Pont ugyanez játszódott le a fejemben és pont ugyanúgy afszt kaptam tőle később, de nekem is beletelt pár évbe, mire megközelítettem a korát, akkor esett le a dolog, milyen kicsik is a tizenévesek, és én is milyen kis naiv gyerek voltam, bár ez nem látszott rajtam.
Azért más, amit korábban is mondtam, hogy a tinik mentsége a hülyeségre, hogy még tinik, most kezdték az életet, te viszont már 10+ évvel többet éltél, nincs mentséged a hülyeségre és a felelőtlenségre, mert tönkretenni egy gyereket, aki nem képes magáról döntést hozni, az igenis bűn, akkor is, ha itt nem büntetik. És mondom, a jog az erkölcs legalja, aki valamire is tartja magát, szigorúbb szabályokat hoz, mint a minimum.
Nekem van gyerekem, ha azt adnám, amire vágyik, már elcsapta volna autó, emésztési problémái lennének és nem fejlődne, mert nem alszik eleget, és tönkremenne lelkileg a korhatáros tartalmak miatt, amiket szívesen megnézni. A 14 éves is ilyen, nem szabad azt kapnia, amire vágyik, ez a jó felnőtt ismérve! Amúgy észrevetted a saját beteg gondolatod, amikor azt írtad, hogy megadod neki, amit a szülei nem, az MINDENT elárul a kapcsolatotokról! Tudod te is, hogy mennyire nem normális és tönkreteszi a 14 évest, de csak csinálod, mert te élvezed. És ki nem szrja le, hogy te nyalod, vagy ő szp, amilyen világ van, már az is kielégülés embereknek, ha a lábát simogatják valakinek. Ezzel te rengeteget nyersz, ő meg rengeteget veszít, tönkreteszed a saját élvezetedért. Nem dönthet arról, mi jó neki, mit akar, mert nem képes rá. ÉS lehet, hogy nem nyúltál hozzá sehogy 14 éves koráig, de MIÓTA ISMERED?? Mikor kezdted behálózni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..
Ez a kérdés baromi hasonló a jelenlegihez. Az 52-es válasz amiben a 14 éves lány egy 37 évessel került össze elég bicskanyitogató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!