Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 19 évesen 14 éves barátnőm van?
Addig, amíg valamelyikőtök nem talál egy olyat, aki közelebb lakik, normális és jó fej. Nagyon rossz tud lenni a távkapcsolat, főleg ha ritkán megoldható a találkozás. Találkozás nélkül meg még távkapcsolatnak se nevezhető, csak beszélgetésnek.
2016. okt. 2. 14:22
Hát igazából tőletek függ hogy meddig fogja bírni a kapcsolat. de egyébként szerintem nem gond :) én mikor össze jöttem a mostani barátommal 11 volt ő pedig 16 xd de még mindig együtt vagyunk :) 16/L
2016. okt. 2. 14:23
16 évesen egy 11 évessel jött össze? Látom valaki a WC-n volt mikor az észt osztották. Amúgy meg szerintem kissé gáz igen...felnőtt ember vagy ő meg bőven kislány. Főleg úgy hogy messze is lakik, nem is értem mit vagy oda egy 14 évesért...
2016. okt. 2. 14:29
Baraton 27 én 15 nincs semmi gond ezzel szerintem.
2016. okt. 2. 14:38
Én 22 vagyok, barátnőm 13 és mi is messze lakunk egymástól. Igaz mi haveonta 1-2 alkalommal tudunk találkozni, szóval ha legalább időnként össze tudtok hozni egy talit és szeretitek egymást, kibírjátok hogy csak ritkán láthatjátok egymást akkor akár hosszú ideig is élhet a kapcsolat :)
2016. okt. 2. 15:10
XD mi van veletek emberek? Ilyen szerencsétlenek vagytok, hogy egy gyerekkel kell összejönnötök? Rohadt gáz..22 évesen egy 13 évessel te jó isten, erre te büszke vagy?
2016. okt. 2. 15:24
A szerelem nem büszkeség kérdése. Attól meg szerintem nem lesz se jobb se rosszabb valaki hogy hány éves a párja.
2016. okt. 2. 15:40
Az előzőek közül van néhány tökéletes példa pedofíliára.
Ettől függetlenül én nem jósolnék nagy jövőt nektek kérdező. Fiatal, ha nyolcadikos, akkor nemsokára megy gimibe. Ott pedig bármikor összejöhet mással, akár a hátad mögött is, úgysem tudnád.
Ha viszont most kezdte a gimit....akkor ugyanez. Ebben a korban kezd kialakulni az egész világnézetük, itt változnak a legtöbbet. Ne reménykedj. És ne hallgass néhány válaszolóra, mert aki felnőtt létére egy 12-13 éves kisgyerekkel jár, az beteg
2016. okt. 2. 16:28
A netes beszélgetés nem kapcsolat......
Egy 19 éves fiú már majdnem férfi, az is elég ciki hogy 14 évessel legyen együtt, hiszen egy ilyen idős lány még általános iskolás is lehet... Az meg hogy ezt "kapcsolatnak" nevezed, szánalomra méltó. Keress valakit élőben, az az igazi, hidd el nekem.
18l
2016. okt. 2. 16:38
Az hogy idáig kellett süllyedned azért hogy barátnőd legyen egy nagyon szánalomra méltó kicsinyes embert sejtet maga mögött.... egyébként osztom amit #9 mond
F/17
2016. okt. 2. 16:42
Kapcsolódó kérdések: