Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen gáz lenne, ha elkezdenék egy épphogy 13 éves lánynak 'udvarolni'?
Figyelt kérdés
Kajak azt hittem, már van legalább 14, aztán kiderült, hogy alig 13..
Igazából értelmes lány, én pedig nem siettetnék semmit.
Szerintetek van értelme?
16/F
2016. júl. 17. 21:18
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyàltalàn nem gàz.Vannak akik sokkal érettebbek,mint ahàny évesek.Szóval nyugodtan kezdj el 'udvarolni' :D
2/5 October15 válasza:
1.: Nem, nincsenek. :D Persze hiheted ezt magadról ha attól jobban érzed magad de a biológia és a pszichológia bizony makacs tények.
Kérdező: Igen, ez határozottan gáz. Több értelemben is.
3/5 anonim válasza:
Hát meglehet próbálni, bár szerintem kicsit fiatal hozzád képest. Szerintem nem gáz.
4/5 Vlagyimir Rosztov válasza:
a felfogás nem a kor...vannak még komolytalanok és éretlenek ilyen korban hidd el...vannak akik hamarabb megérnek...sok mindentöl függ...nyilván érett emberekkel kezdj ..
5/5 anonim válasza:
hááát azért ha 3 évvel idősebbek lennétek nyugodtan azt mondanám hogy miért ne
nekem egy kicsit furcsa. persze nem ismerem egyikőtöket sem, csak egy vélemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!