Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban mennyit kell ahoz udvarolni hogy a kérő és a lány szülei áldomást igyanak és letegezzék egymást?
Ez minden családnál más. Nem lehet erre olyan választ adni,amivel mész is valamire. Majd lesz ahogy lesz:)
15/F
" Félre értetted az udvarló alap esetben nem tegezi a szülőket."
- És hol írtam, hogy alapesetben tegezi a szülőket? A szülők ajánlják fel bemutatkozás után, amihez nem kellenek hónap, még kevésbé évek mifelénk.
"Erre van egy hagyomány a pertu ivás amitől kezdve tegezheti őket."
- Egy hagyomány, ami ma már kiveszőben van, mifelénk pedig nem létezik.
Vagy most szégyellni, tagadni kellene, hogy nálunk nincsenek az általad említett hagyományok?
#4:
"A szülők ajánlják fel bemutatkozás után, amihez nem kellenek hónap, még kevésbé évek mifelénk. "
Ti felétek nem, a normálisabbaknál pedig kell idő. Egy tök idegen embernek csak azért, mert udvarol a lányuknak, nem fogják megengedni,hogy csak úgy tegeződjenek, mikor néhány X-szel idősebbek.
Mondom, ez csak a normális embereknél zajlik így.
"Mondom, ez csak a normális embereknél zajlik így."
1. Ha Te egyetlen szempont alapján abnormálsinak nevezed a szüleimet (akik közül az egyik már nem él), az téged minősít.
2. A kérdező nem azt kérdezte, hogy a NORMÁLIS családoknál hogy van hanem hogy mi a szokás. Sajnálom, de mi abnormálisak is beleszámítunk ebbe.
3. Nálad mi a normális kritériuma, meghatározása?
A párom szülei első találkozásnál szóltak, hogy nyugodtan tegezhetem Őket.
Az én szüleimnek pedig kb. 1 év kell, mire a párom tegezhetni őket.
Ez tényleg család függő
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!