Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez mindig? Elkezd nekem udvarolni egy fiú, ismerkedünk, jól elvagyunk, mire én már beleestem, akkor elkezdenek engem lesz@arni. Miért?
Figyelt kérdés
Most is ez volt. Minnden nap rámírt, mindig odajött hozzám, hívott néha találkozni, éreztette velem hogy tetszek neki...én hát azért még nyilván nem vagyok teljesen szerelmes de kezdek az lenni nagyon megkedveltem. Viszont őt meg pont most nem kezdem érdekelni. Pedig nem húzom túl a dolgokat, egy hónapja ismerem, és eleinte alig beszéltünk. Nem voltam vele visszautasító se, és most sem futok utána meg semmi...de nagyon zavaró ez. És elég rosszul esik hogy már nem érdeklem. Ez csak egy eset, kb. hatodjára fordul elő..2013. márc. 9. 19:18
1/10 anonim válasza:
Mert nincsenek olyan belső tulajdonságaik,mint nekem :)
2/10 anonim válasza:
ha komolyan érdekelnéd, akkor ez nem fordulna elő, keresgélj tovább
3/10 fospuska válasza:
haladj tovább. egyszerre több csaj is lehet várólistán,amelyik előbb megáll vagy jobban tetszik,oda fog kanyarodni.
4/10 -=Koldus=- válasza:
Eddig biztos pont olyan srácokba futottál bele akik csak meg akartak dugni. Mivel nem adtad magad egykönnyen, jobbnak látták, ha lelépnek.
5/10 anonim válasza:
Nekem is mindig ez volt.
El is kezdtem az okát felkutatni, a sors törvényszerűségeiben találtam meg. Lehet örökölni ezt a mintát. Pl. h. valakinek meghalt a szerelme beteljesedés előtt közvetlenül. Hellingerrel vagy kineziológiával tudod feloldani, meg még ezeregy módon. Nem könnyű, de nincs más választásod. :)
6/10 anonim válasza:
Sajnos még nem találtad meg az emberedet.Majd eljön a Te időd is,ezek a felszínes emberkék meg menjenek csak másfelé.Jobb ez így.
7/10 anonim válasza:
Lehet több oka is.
1. Idiótákkal futsz össze.
2. Nem vagy izgalmas NŐ, legalábbis eddig nem tudtad őket megfogni. Ennek még külön lehet 1000 féle oka.
Nem ismerlek, nem tudom, hogy melyik áll fenn.
8/10 anonim válasza:
Nekem küldjél képet magadról.Ha rajtad van a hiba,én megtalálom.
9/10 anonim válasza:
8: :D
De akkor eleve el se kezdenének neki udvarolni, nem?
Itt a viszonzásnál szakad meg a sztori.
10/10 anonim válasza:
Csak megakartam dicsérgetni egy kicsit,hogy jobb kedve legyen :D Szeretem a szép nőket nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!