Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy bevett szokás a Férfiaknál/nőknél (mindegy melyik eset), hogy ha tudják azt, hogy a másik fél akar tőlük valamit (de ők viszont nem) akkor elkezdenek kacérkodni, flörtölni stb?
Csak a magam nevében nyilatkozhatok, szóval...
Ha tetszik az illető, akkor elkezdek vele flörtölni. Ha taszít, akkor nem. Ugyanakkor le szoktam szögezni, hogy van párom.
de ugy értem (lehet rosszul tettem fel a kérdést)
ha neked pl nem tetszik az a lány de tudod h te tetszel neki na akkor miért kacérkodsz,flörtölsz vele?(ez a kérés úgy általánosságban)
Szerintem nem bevett szokás, mert én pl nem vagyok ilyen. :)
De sejtem, hogy mi lehet ennek az oka. Azért valljuk be, sok embernek jól esik, ha tetszik a másik nemnek. És ne adj isten, de ha már a kapcsolatában nem kapja meg azt a figyelmet, amit annak idején, akkor annak az embernek igeni hiányzik az érzés, hogy vonzónak találják. s amit nem kap meg a párjától, azt ilyen módon mástól megkapja.
De persze nem csak ez lehet az oka. Van, aki természetileg nem bír magával, nem is bír egy embernél megmaradni.
De biztos, hogy ez nem valamiféle szokás.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!