Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez egy bevett szokás a Férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy bevett szokás a Férfiaknál/nőknél (mindegy melyik eset), hogy ha tudják azt, hogy a másik fél akar tőlük valamit (de ők viszont nem) akkor elkezdenek kacérkodni, flörtölni stb?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 21:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vannak helyzetek, amikor vagy viszonzod a másik flörtölését, vagy bunkó vagy.
2012. jún. 25. 21:53
 12/17 A kérdező kommentje:
és ezt fordítva gondolom.
2012. jún. 25. 21:55
 13/17 anonim ***** válasza:

A te kérdésedre írtam, amit a 4. hozzászólásban tettél fel.

Én voltam az a "bocs, utolsó előtti". Azt hiszem.:D

2012. jún. 25. 21:58
 14/17 A kérdező kommentje:

Kis flörtölgetésbe még nem halt bele senki. Megvannak azért a határok. Ez van akkor ha tetszik valaki, de nem akarok tőle semmit.

igen ezt értem de azt viszont nem hogy ha tudod azt h ő "oda van érted" de te nem akarsz semmit tőle hogy akkor miért kell húzni az agyát?

2012. jún. 25. 22:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem húzom az agyát. Ha nem egyértelmű neki, hogy nem akarok tőle semmit, mert van valakim, akkor sajnálom. Ilyen mondjuk még nem volt. Intelligens emberek értenek a szóból. Sőt azt is tudják, hogy a flörtölgetés ez esetben csak egy fajta szórakozás. Ezt sem úgy kell elképzelni, hogy minden mondatban szexuális töltetű megjegyzéseket teszünk egymásnak. Időnként, és poénosan. Kell jobban részleteznem?
2012. jún. 25. 22:06
 16/17 A kérdező kommentje:
nem kell de nekem ez akkor is fúrcsa sőt szemét dolog. (nem rád értem)
2012. jún. 25. 22:07
 17/17 anonim válasza:

Ha nem tetszik nem is flörtölök vele, ennyi.

Nem akarok hiú ábrándokba kergetni senkit még egy 10 mp-es flörttel sem.

2015. máj. 6. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!