Amerikában tényleg szokás a wc-be dugni a másik fejét?!
Szóval tényleg az van hogy vannak a bully-k meg az elnyomottak? Sok filmben meg videóban láttam ilyesmit... Aki tud közelebbi infót (mondjuk kint élt az usa-ban, vagy máshol ahol ez megy) elmondaná részletesebben?
Nekem ez olyan hihetetlennek tűnik...
Persze, előfordulhatnak itthon is, de én arról beszélek hogy ott bevett szokás, hogy a "jobbak" terrorizálják a többit. Pont most láttam egy videót youtube-on, hogy konkrétan halálra szekálták a csajt. Öngyilkos lett. És ilyenből több is van...
És ott nem divat szólni a szülőknek, vagy megvédeni magukat.
Legalábbis nekem ez jött le abból amit eddig láttam, és azt szeretném megtudni hogy mégis minden suliba ez megy? Vagy mégsem olyan elterjedt ez?
Amerikában nem az itthon használt vákumos WC-t használják, hanem pressure assisted technológián alapulót. Ezekben a vécékben van egy polc amin felgyülemlik a víz. [link]
Ebbe nyomják bele fejet.
ijenről nem lehet hallani mindennap ez beteges
főleg azért mert fonalférget is kaphatnak tőle
azok az amerikaiak ezért ne szórakozzanak szerintem ijennel!
mert baktériumok vannak a slozikban meg kulában :) betegek.
a magyarok értelmesebbek azthiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!