Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az baj ha 19 évesen 14 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha 19 évesen 14 éves barátnőm van?

Figyelt kérdés
Szeretjük egymást és meg is bízunk egymásban,napi szinten beszélünk chaten illetve skypeon is.Csak a találkozást nagyon nehéz lenne összehozni a távolság miatt ,Szerintetek így meddig bírná ez a kapcsolat?

2016. okt. 2. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

(10- köszi ^^)

Egyébként a pedofil válaszolókat jelentettem, remélem nem csak a válaszokat törlik de tiltanak is az oldalról.

Az egy dolog ha te nem tudod hol a határ 22 évesen, de másoknak ne oszd a hülye tanácsaid.

2016. okt. 2. 16:49
 12/13 Lordmonezilo válasza:
100%
Ahogy láttom van itt 1-2 pedofil.
2016. okt. 5. 11:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A vicc az hogy volt egy hasonlo kerdes szexualitas temaban, hogy mi a legalso korhatar a 30 evesek koreben akikkel lefekudnenek...es sokan 14-15 evet mondtak mert attol kezdve nem buntetnek. En lettem lepontozva amikor szova tettem, hogy ez beteges, hogy egy 30 eves egy 15 evessel lefekudjon. Szoval ez az oldal tele van szerencsetlen szuz pedofilokkal. :/
2016. okt. 5. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!