Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyi idő után engednétek a barátotoknak intimebb dolgokat 15 évesen?
Sosem értettem mire jó ez az előre lekorlátozás, hogy 1 csak az egy éves évforduló napjának 00:00:00. Másodperce után engedek meg neki majd bármit is.. majd lesz ami lesz nem?
Egyébként nekem ezt mondaná egy lány első randin akkor az kb olyan lenne mintha azt mondaná hogy Oké akkor most kopj le
F
tudom, van benne valami, de hát vannak lányok akik eldöntenek valamit és az úgy van, van aki nem tartja magát korláthoz, nem egyformák az emberek :)
Mint tudod kedves kérdező, minden lány más és mindenki másképp csinálja a dolgait pl.: #1 és #4 , ez egy skálán mozog aminek a két végén az van hogy shoa nem engedem majd meg neki és az hogy az utcán amikor elösszőr meglátom már húzom rá a gumit
Erre a skálára minden lány beosztható szóval a kérdést át is lehetne fogalmazni arra hogy "Lányok, ti melyik részén vagytok a skálának?" felmérést/átlagolást ebből a kérdésből pedig ahova alig kattintottak páran, nem lehet készíteni.
Szóval kedves kérdező, mi a kérdés?
UI.: Köszönöm, hogy reagáltál az elöző kommentemre kérdező :D
van benne valami, sok ember létezik, sokféle gondolkodással, és arról mondjuk nem tehetek hogy nem kattintottak ide ennyien, de kezdetnek megteszi :D
#1 és #4
köszönöm a válaszokat, jöhet még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!