Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha 26 évesen 14 éves barátnőm van?
Figyelt kérdés
Nagyszüleink ilyen korkülönbségekkel házasodtak, 14-15-16 évesen akár 25-29 éves férfiakkal is és nem lett lelki bajuk, boldogan éltek, én tényleg nem értem akkor, hogy ez miért olyan nagy baj az emberek számára. Szerintem +10 év teljesen reális már tinikorban is. Jó persze lehet mondani, hogy akkor egy 13 évessel is összejönnék-e, hát ha érett testű lenne és legális lenne, akkor igen. Miért kéne korhatárokat húznunk? Ha valakiben kialakultak a másodlagos nemi jellegek, akkor ez tökre normális, jó persze szexuálisan is legyen érett. Kutatások vannak arról, hogy ez normális, nem betegség, a pedofíliát én is elítélem egyébként. De a 14 éves már nem kislány, ha meg igen azon látszik, érződik. A barátnőm viszont teljesen érett, van melle, szexre vágyik, a korosztályával nem jön ki, idősebbek kellenek neki, akkor? Szerintem az ilyen fiatal lányokat nekünk huszonéveseknek találta ki a természet, hogy gyönyörködhessünk szép, fiatal testükben és ezt a gyönyört senki nem veheti el tőlünk, nem tudom miért fáj másoknak a másik boldogsága.2022. júl. 24. 22:58
121/128 he84 válasza:
Hát kérdező, nem is tudom. Én mindezek alapján kissé kételkedem abban, hogy valóban szerelmes vagy-e ebbe a lányba. Ugyanis párszor utaltál már arra, hogyha már más lesz és ha majd idősebb lesz, akkor szakítani fogsz vele nagy eséllyel és hogy úgy már halott lesz a kapcsolatotok. Ha neked a korán és a testén múlik, az nem szerelem, hanem csakis testi vonzódás, kis szimpátiával és esetleg kis barátsággal, nem több. Ha a változása, ha a kora miatt később elhagyod őt, akkor nem szereted őt igazán és igaza van másoknak, hogy te főleg szexre, vágyaid kiélésre használtad ezt a lányt. Bár így a barátság nem biztos, csak a másik 2, amiket még írtam mellé. Eléggé durva, szomorú és önző lenne tőled, ha a változása és az idősebb kora miattmajd szakítanál vele. Így nem lehetsz belé szerelmes, különben nem hagynád el később ilyenek miatt. Legfeljebb ezt próbálod ő vele és velünk is elhiteni azért, hogy a kapcsolatod vele jobban, vagy teljesen el legyen fogadva, hisz a szerelem az lehet egy jó ok. És ez például egy ok arra, hogy miért nem elfogadott, vagy nehezen elfogadott az ilyen kapcsolat, mert később nagy eséllyel elhagynád, csak mert már nem tini lány évek múlva. Ráadásul ha ő komolyan szeret téged és ha veled akar maradni, akkor később eléggé csalódni fog és össze fogod őt törni lekileg. Ígí hát erősen azt javaslom, hogy vagy minél hamarabb szakíts vele őszintén megindokolva neki és többé ne tartsd vele a kapcsolatot, vagy pedig maradj vele minél tovább akkor is, ha már idősebb, érettebb lesz, akár 18 éves kora felett is. Hisz azt állítod, hogy szereted őz és elfogadod. Ha az ember életében van változás, azt is elfogadja másiknál, főleg ha valóban szereti és szerelmes belé, nem menekül és nem szakít vele ezért. Ha te mégis szakítasz vele, csak mert érettebb és idősebb lesz. akkor nem vagy belé szerelmes, hanem csak egy tini lányt láttál benne, akit legalább részben kihasználtál és amint már nem tini lány, hanem annál több, akkor szegényt eldobod emiatt. Ez gonosz és szánalmas lenne. Na meg ez, hogy megdugtad nálad, ahogy ezt mondtad, hát mint aki mégis talán kihasználja legalább kicsit a másikat, amolyan "arra kell"-re utal eléggé. És szerelmes ember, meg aki tiszteli valóban a másikat, az nem mond ilyet soha sehol, legfeljebb szeretkezést és azt se egyoldalúan csak magára mondja. Gondolkodj el ezeken komolyan és lehetőleg ne mindig csak a magadét hatogasd újra és újra.
122/128 anonim válasza:
Nem látod az erdőtől fát 26 éves fejjel mi van veled nem érted mi ebben helytelen magyarázza el neked halál
Teljesen el vagy vakuval
Majd egyszer megérted vagy nem
Brovokáció és butaság magas fokú
123/128 anonim válasza:
A 14 éves szinte gyerek, te meg egy 30-hoz közelíítő vén ló vagy.
AMúgy ezt az apjától kérdezd meg.
124/128 anonim válasza:
123. Egyet értek a nem egészséges dologgal, fe a kérdező 4 évre van a 30 tol a lány meg a pont ennyire a 18 tol... logikátlan amit írtál..
125/128 he84 válasza:
Azért nem kéne túloznod 123-as válaszoló, ugyanis egy 30-40 éves semmiképp nem vén, nem öreg,... Az öreg az 70 éves kortól kezdődik. Sok 30-40 éves, de még egyéntől függően 50 éves is középkorú. És sokan ekkor a legérettebbek.
126/128 anonim válasza:
Akkor minek írod, hogy az ilyen fiatal lány testeket nektek találtak ki, hogy gyonyorkodhessetek? Ez ellentmondásos, hiszen azt írtad, hogy már kifejlett. Akkor miért nem jó neked egy idősebb? Ha nem érzed magad felnőttnek 26 évesen, ahogy írtad 1 kommentben, akkor inkább játsz kisautókkal, ne kislányokkal.
127/128 anonim válasza:
Jaj ismerős a sztori, a kérdezőhöz hasonló. Volt egy srác akinek az anyját is 14 évesen csinálták fel. Kissé értelmi fogyatékos lett a gyerek, legalábbis véleményem szerint, mert mikor felnőtt ő is a kislányokat dugogatta. Lehet az anyuciját látta bennük. Persze egy felnőtt érett nő soha nem állt volna vele szóba, még a lábát se törölte volna belé, akkora lúzer volt. Persze tudott újdonságot mutatni a kislányoknak, de egy felnőtt nőt soha nem tudott volna kielégíteni. Annyi értelmi szintje volt, mint egy tyúknak. Remélem ezzel tudtam segíteni, ha esetleg ugyan ez lenne a szitu nálad is...
128/128 anonim válasza:
127. Ez kb semmilyen tanács volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!