Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, ha 26 évesen 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha 26 évesen 14 éves barátnőm van?

Figyelt kérdés
Nagyszüleink ilyen korkülönbségekkel házasodtak, 14-15-16 évesen akár 25-29 éves férfiakkal is és nem lett lelki bajuk, boldogan éltek, én tényleg nem értem akkor, hogy ez miért olyan nagy baj az emberek számára. Szerintem +10 év teljesen reális már tinikorban is. Jó persze lehet mondani, hogy akkor egy 13 évessel is összejönnék-e, hát ha érett testű lenne és legális lenne, akkor igen. Miért kéne korhatárokat húznunk? Ha valakiben kialakultak a másodlagos nemi jellegek, akkor ez tökre normális, jó persze szexuálisan is legyen érett. Kutatások vannak arról, hogy ez normális, nem betegség, a pedofíliát én is elítélem egyébként. De a 14 éves már nem kislány, ha meg igen azon látszik, érződik. A barátnőm viszont teljesen érett, van melle, szexre vágyik, a korosztályával nem jön ki, idősebbek kellenek neki, akkor? Szerintem az ilyen fiatal lányokat nekünk huszonéveseknek találta ki a természet, hogy gyönyörködhessünk szép, fiatal testükben és ezt a gyönyört senki nem veheti el tőlünk, nem tudom miért fáj másoknak a másik boldogsága.

2022. júl. 24. 22:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/128 anonim ***** válasza:
88%

Nos...

Engem már egész korán érdekelt a szex,nagyon vágytam rá már kb 5.-es koromba (!!!). Elég korán kezdtem szexuális életet élni (alig 14 évesen) és őszíntén megvallva, rohadtul bánom. Bánom, hogy nem voltam gyerek. Habár nem erőszakból történt, mégis kezdem úgy érezni így pár évvel később, hogy kiégtem. (Pedig velem egykorúval veszítettem el, szerencsére.)

És igen...én is azt hittem hogy baromi érett vagyok, örültem az idősebbek figyelmének. "Jujj nagyon érett vagyok, ha felizgatok egy 30 évest". Kb csak ennyi volt a fejembe....

Egy eleve önbizalom-, és szeretethiányos kislányból, egy kiégett önbizalomhiányos lány lett:D

2022. júl. 25. 22:23
 112/128 anonim ***** válasza:
96%
A szexuális, testi érés nem jár együtt lelki, szellemi érettséggel. Egy tinilány ugyan már nem kislány, de nem is felnőtt, hanem tini. Egy fejlődő szervezet, most érik, változik, ez az egyik, ha nem a legfontosabb korszak az ember életében, a mostani évei azok, amik megfogják határozni majd felnőttként milyen ember lesz, sajnos ahogy írod is, most a legbefolyásolhatóbb, de a legsérülékenyebb is. Most lehet úgy érzi a kislány, hogy jó élményekben van része, tök jó, de mi lesz később? Ne k*rd el szószerint az életét.
2022. júl. 25. 22:26
 113/128 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk nem az ősemberek korát éljük már, mellesleg, ha azt is élnénk te 26 évesen már a föld alatt lennél, és nem a kislányokat kergetnéd :D
2022. júl. 25. 22:30
 114/128 anonim ***** válasza:
88%

Szülők tudnak róla? Ezt a kérdést miért kerülöd?

Ha annyira olyanok a szülei biztos nem gond nekik...

2022. júl. 25. 22:32
 115/128 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire ártanék neki? De olyan jó! És én mit csináljak a vágyaimmal? És ugyan mit mondjak neki? Ha most szakítok csak még több lelki terhet teszek rá. Adjatok valamit tanácsot, ami nekem is és neki is jó! Együtt maradhatunk? Legyen kevesebb a szex?
2022. júl. 25. 23:01
 116/128 anonim ***** válasza:
95%

Anyját meg az apját kérdezd.

Arra még mindig nem válaszoltál, gondolom nem tudnak róla és ahhoz nem vagy Te sem elég érett!?

2022. júl. 25. 23:08
 117/128 anonim ***** válasza:
84%

Ja, hogy rendszeresen dugod is?:/

Azt hittem, még előtte kérdezted meg...

2022. júl. 25. 23:10
 118/128 A kérdező kommentje:

#116 Az anyjáék lesz@rják.

#117 Igen, szinte minden nap megdugtam nálam, volt hogy napi többször is, mert igényelte, de nem csak azt csináltuk, filmezés, főzőcskézés, amiket szeret csinálni. És mit kérdeztem meg előtte?

2022. júl. 25. 23:41
 119/128 anonim ***** válasza:
21%

"Igen, szinte minden nap megdugtam nálam, volt hogy napi többször is, mert igényelte"

Na, akkor johet meg 200 valasz :)

Rohadtul triggereli ez a nepet, holott a valaszolok be sem mernenek menni a Tisza-menti vadrezervatumba, ahol a kerdezo es a "baratnoje" tanyazik.

38F incel

2022. júl. 26. 01:46
 120/128 anonim ***** válasza:
82%
16 évesen 7-8 évvel volt idősebb az első barátom, ő is így lökte a rizsát mint te. Abban hiszek, hogy minden okkal történik, tehát ha vele nem jövök össze, akkor ma nem lenne ilyen életem. Majdnem 4 évig voltunk együtt, nagyon tragikusan ért véget, nem részletézném. Ő azóta közel a negyvenhez továbbra is csak a fiatal puncit hajtja. Beteg elme. Mint te.
2022. júl. 27. 09:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!