Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, ha 26 évesen 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha 26 évesen 14 éves barátnőm van?

Figyelt kérdés
Nagyszüleink ilyen korkülönbségekkel házasodtak, 14-15-16 évesen akár 25-29 éves férfiakkal is és nem lett lelki bajuk, boldogan éltek, én tényleg nem értem akkor, hogy ez miért olyan nagy baj az emberek számára. Szerintem +10 év teljesen reális már tinikorban is. Jó persze lehet mondani, hogy akkor egy 13 évessel is összejönnék-e, hát ha érett testű lenne és legális lenne, akkor igen. Miért kéne korhatárokat húznunk? Ha valakiben kialakultak a másodlagos nemi jellegek, akkor ez tökre normális, jó persze szexuálisan is legyen érett. Kutatások vannak arról, hogy ez normális, nem betegség, a pedofíliát én is elítélem egyébként. De a 14 éves már nem kislány, ha meg igen azon látszik, érződik. A barátnőm viszont teljesen érett, van melle, szexre vágyik, a korosztályával nem jön ki, idősebbek kellenek neki, akkor? Szerintem az ilyen fiatal lányokat nekünk huszonéveseknek találta ki a természet, hogy gyönyörködhessünk szép, fiatal testükben és ezt a gyönyört senki nem veheti el tőlünk, nem tudom miért fáj másoknak a másik boldogsága.

2022. júl. 24. 22:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/128 A kérdező kommentje:
#60 Mivel most itt van ez a barátnőm, ezért nem érint, de ha nem lenne és tényleg úgy lenne, ahogy mondod, akkor ha a 12 éves érett már és beleegyezik, akkor simán. De sajnos nem így van, mert 12 évesekkel 18 év alattiak szexelhetnek csak.
2022. júl. 25. 03:33
 62/128 A kérdező kommentje:
Fülöp-szigeteken viszont felvitték 16-ra! Remélem itt nem fog megtörténni!
2022. júl. 25. 03:34
 63/128 anonim ***** válasza:
91%

Legálisan mi? Mennyi ideig volt "csak petting" meg csók? Már 13 évesen jártál vele, ugye? Ráadásul szerintem az is elítélendő, és talán büntethető is, ha felnőtt férfi viszonyt kezd 14 alattival.

Undorító provokatív kérdés, a kérdező pszichésen beteg, talán autista, adhds, személyiségzavaros vagy más hasonló pszichés gondja van.

Az a különbség a felnőtt beteg ember meg a gyerek közt, hogy a 14 évesnek még esélye sem volt megérnie annyira, hogy felismerje, ez a viszony és te beteg vagy, te viszont majd 30 éves létedre sem vagy vele tisztában, pedig bőven volt időd. Ő naiv, mert még gyerek, korából adódóan ilyen, a legtöbbet be tudnád fűzni, csak a stabil szülői háttérrel rendelkezőket nehezebb, te viszont sérült vagy, azért nem látod, hogy beteg. Kihasználni egy 14 évest undorító, akkor is, ha ebben az országban ez oké. Más országokban meg nem oké, és érdekes, ott nem oké, ahol nincs szükség "plusz" emberekre az oszrágban és ennek felismeréséhez elég fejlettek is. Itt csóróság van és kell a fehér utánpótlás, addig szépen lent is maradnak a korhatárok..Németeknél, meg más fejlettebb helyeken is ezért van. És a jog csak az erkölcs legalsó határa, nem a minimumre kellene törekedni.

Akit kivet a közössége, az sosem érettebb a koránál, mindig szociálisan éretlenebb, mert nem tud beilleszkedni. Aki érett szociálisan, bármelyik közegbe beilleszkedik. A "kezeli a felnőtteket" meg tini dac, szerencsétlennek annyi baja van, hogy olyan, mint egy kaktusz, lekezelő és szúrós, de mellé vágyna elfogadásra, csak rossz helyen keresi a pszichésen beteg idősebb férfi miatt..

Ráadásul a test 23 éves korig fejlődik, attól, hogy kinőtt a kis "tinimelle", meg felszedett pár kilót, az nem "valódi, kifejlett test", csak elkezdett nőni. A mell akkor van kifejlődve, ha van egy minimális esése, icipicit megpuhult, még AAs mellnél is, de tiniknél is nagyon látszik, hogy a tinik melle nem olyan, mint egy 23 évesé. Az még tinimell, husisabb lányoknál meg leginkább csak zsír, mirigyállományből alig van benne. Biosz, az emberi test 23 éves korra fejlődik ki, akkor van "kész", utána kezd "túlérni", öregedni.

Az érzelmek önmagukban nem elegek a cselekvéshez, nyugodtan lehet valakinek plátói szerelme, de normális ember ezt megállja. ÉS ha 30 évesen a plátói szerelmed egy általános iskolás, akkor az biztos jele annak, hogy kezeltetned kell magad. Vonzódni sem normális amúgy tinikhez testileg, de ha elkerülöd őket és nem nyúlsz hozzájuk rendben lesz, akár tehenekhez is vonzódhatsz, erről nem tehet az emebr. Persze jobb kikezelni, hogy a vonzalom megszűnjön, pl rájöhetnél, hogy azért vonzódsz hozzá, mert pancser voltál az ő korában és ezzel pótolod a kimaradt dolgokat, átéled a sikert, ami korábban kimaradt.. Akkor talán megszűnik. De menj terápiára, a kellemetlen vonzalmak jobb, ha megszűnnek. Ha bögréhez vonzódnál, akkor is érvelnél mellette, mert legális és van rajta lyuk és olyan szép? Egyszerűen nincs rendben, káros a másikra(ha most nem is érzed/látod rajta), és beteg emberek térnek el nagy mértékben az átlagtól, A tiétek nagy mérték.

2022. júl. 25. 03:43
 64/128 anonim ***** válasza:
100%

"Legálisan mi? Mennyi ideig volt "csak petting" meg csók? Már 13 évesen jártál vele, ugye? Ráadásul szerintem az is elítélendő, és talán büntethető is, ha felnőtt férfi viszonyt kezd 14 alattival."

Ezt kérdeztem én is, minden szexuális cselekmény büntetendő 14 év alattival neki.

Erre mondta, hogy nem volt.

2022. júl. 25. 03:46
 65/128 anonim ***** válasza:
96%

20-30 évesek közt is van kislánynak kinéző, szűz ember.

Ha mégis a gyerek kell, akkor az alá-fölé rendelt viszony vonz, ha nem is vagy tudatában.

2022. júl. 25. 03:51
 66/128 A kérdező kommentje:

"Az a különbség a felnőtt beteg ember meg a gyerek közt, hogy a 14 évesnek még esélye sem volt megérnie annyira, hogy felismerje, ez a viszony és te beteg vagy, te viszont majd 30 éves létedre sem vagy vele tisztában, pedig bőven volt időd."

De ha nem lennénk sérültek, akkor is azt mondanád, hogy beteg vagyok, pedig a szerelemben a kor nem számít, hanem az ember. Ti csak 2 számkombinációt láttok, nem látjátok a fától az erdőt, azt gondoljátok, hogy ha 2 ember más élethelyzetben van, akkor már nem alakulhat ki szerelem, pedig a vonzódás, kötődés nem attól alakul ki, hogy mondjuk mindketten tanulunk meg ilyenek. Az a baj, hogy ha valaki egy picit más, akkor az már rögtön beteg. Magányos vagyok ugyan, de nem vagyok depressziós, nem vagyok rossz ember sem, rendes, figyelmes, segítőkész vagyok, vannak életcéljaim, az eszem a helyén van. Akkor mitől lennék másabb egy 16 éves tinisrácnál?

2022. júl. 25. 04:14
 67/128 anonim ***** válasza:
90%
"ha érett Nem az. Akármivel is hülyítsd, csak egy kislány.
2022. júl. 25. 04:18
 68/128 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy elég nyilvánvaló hogy provokáció a kérdés, egy perverz se dicsekedne a szarágaival.
2022. júl. 25. 04:36
 69/128 anonim ***** válasza:
85%
Te egy súlyos szellemi fogyatékost is megdugnál, ha lenne pinája és egy fagyiért igent mond neked??
2022. júl. 25. 04:48
 70/128 anonim ***** válasza:
90%
69: Naigen, 14-18 évig még nem cselekvőképes az ember.
2022. júl. 25. 05:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!