Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha 26 évesen 14 éves barátnőm van?
Figyelt kérdés
Nagyszüleink ilyen korkülönbségekkel házasodtak, 14-15-16 évesen akár 25-29 éves férfiakkal is és nem lett lelki bajuk, boldogan éltek, én tényleg nem értem akkor, hogy ez miért olyan nagy baj az emberek számára. Szerintem +10 év teljesen reális már tinikorban is. Jó persze lehet mondani, hogy akkor egy 13 évessel is összejönnék-e, hát ha érett testű lenne és legális lenne, akkor igen. Miért kéne korhatárokat húznunk? Ha valakiben kialakultak a másodlagos nemi jellegek, akkor ez tökre normális, jó persze szexuálisan is legyen érett. Kutatások vannak arról, hogy ez normális, nem betegség, a pedofíliát én is elítélem egyébként. De a 14 éves már nem kislány, ha meg igen azon látszik, érződik. A barátnőm viszont teljesen érett, van melle, szexre vágyik, a korosztályával nem jön ki, idősebbek kellenek neki, akkor? Szerintem az ilyen fiatal lányokat nekünk huszonéveseknek találta ki a természet, hogy gyönyörködhessünk szép, fiatal testükben és ezt a gyönyört senki nem veheti el tőlünk, nem tudom miért fáj másoknak a másik boldogsága.2022. júl. 24. 22:58
41/128 anonim válasza:
Az a baj egy 14 éves lánynak még a személyisége még sok fejlődésen fog átesni.. tehát most a jelenben egy ideig akar téged , de aztán mást fog és már egy párat, mivel ez az élet szakasz az amikor falni akarják az életet.. te lenyugodtál viszonylag túl estél már ezeken.. egy 14 éves lány nem kapcsolatra való.
42/128 anonim válasza:
15 évesen én is megismertem egy nálam 9 évvel idősebb pasit barátokon keresztül.Nagyon jól kijöttünk egymással, szimpátia külsőre-belsőre megvolt.Én annak örülök, hogy nem használt ki, nem is akart a korom miatt megfektetni.Évekig beszélgettünk, jó fele próbált terelni mindig.Csókon kívül nem volt köztünk semmi.Azért mindketten éreztük, hogy nem illik ilyen életszakaszban ilyen kapcsolatba belemenni.Tényleg korban közelebb álló emberekkel lehet egészséges, felvállalható kapcsolata mindkét félnek ebben az életszakaszban.Később már lehetett volna, mikor már 18 lettem, de aztán máshogy alakult.
43/128 A kérdező kommentje:
#41 Jó, de nem is kell feltétlenül hosszú távra gondolni. Én szeretem, de ha nagyon sokat változik, akkor úgy is különválnak útjaink. Addig meg ki kell élvezni az együtt töltött időt. A lényeg, hogy ő ezt az időt pozitív élménynek éli meg és csak ez számít. De ha később meg is bánja, ha korabelivel lenne együtt mi garantálná, hogy nem bánja meg? Szerintem lényegtelen, hogy egy 16 évessel, vagy egy 26 évessel van együtt. Egy szeretethiányos lánynak szeretetre van szüksége és én ezt megadom neki, nem kihasználom. Jó lehet, hogy a vágyaim is beszélnek belőlem, de szerintem ez normális, egy szexuálisan érett ember vagyok, ahogy ő is, vágyaink vannak, amik egyeznek.
2022. júl. 25. 01:18
44/128 A kérdező kommentje:
Meg ennyi erővel ő is csak kihasznál engem? Én is szeretethiányos vagyok ám, nem csak egy tini lehet az. De ha ő engedi, hogy kényeztessem, dugjam, akkor ő is a saját, önző vágyait éli ki rajtam keresztül? Értitek.
2022. júl. 25. 01:22
45/128 anonim válasza:
"Nagyszüleink ilyen korkülönbségekkel házasodtak, 14-15-16 évesen akár 25-29 éves férfiakkal"
Az én nagyszüleim felnőtt korukban házasodtak.
A törvények sem tették lehetővé korábban.
46/128 anonim válasza:
Nekem nem baj, végtére sose tudni, ismerek értelmesebb 14 évest mint 50 évest.
47/128 anonim válasza:
44: de attól még lehetnél te is okosabb és gerincesebb, kérdező...
48/128 anonim válasza:
Az megvan, hogy teherbe eshet?
49/128 anonim válasza:
A kihasználtság is érdekes dolog, meglehet egy korabeli fiú jobban ráerölteti magát, persze ez megint erősen emberfüggő, én is ismerek 40+ nőt aki szereti a fiatal fiúkat, engem is bír, viszont nem közelít úgy felém, mert tudja hogy én hűséges típus vagyok és vele valszeg nem élvezném a dolgokat ilyen felállásba, de azért talán egy 26 éves lehet hogy már figyelmesebb, nem tudom.
50/128 anonim válasza:
És 14 éves elmúlt már, mikor kezdtétek az ismerkedést?
Mert ha nem, akkor amiket felsoroltál, szexuális cselekmények, amiket büntet a törvény, ha 14 év alattival csinálod.
Szexuális cselekmény: a közösülés és minden súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére, fenntartására vagy kielégítésére alkalmas vagy arra irányul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!