Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, tudtátok, hogy ha unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, tudtátok, hogy ha unalmasnak találtok egy beszélgetést egy férfival, akkor arról ti is tehettek pont ugyanannyira, mint a férfi?

Figyelt kérdés

Sőt, mondok jobbat. Azt tudtátok, hogy ha boldogtalanok vagytok egy kapcsolatban, akkor arról ti is tehettek 50%-ban, mint a férfi?

Annyiszor olvasok ilyet, hogy a nők elvárják, hogy a férfi érdekes legyen és szórakoztató még netes beszélgetésekben is. De azért azt ti is remélem tudjátok, hogy ha nincs a férfinak témája, vagy unalmas kérdéseket tesz fel, arról ti is tehettek. Olyanokat kellene írni nektek is, amikre lehet kérdezni. Nem csak tőmondatos válaszokat.

30F vagyok és mindenki ráun a velem való beszélgetésekre, de azért őszintén ti sem szoktatok túl izgalmasakat írni vagy mondani és én is unom őket. Csak amíg a nők megtehetik, hogy odébbállnak, mert másik 15 srác van a szekrényben, addig én nem tehetem meg, mert 0 nő van a szekrényben (több hónapos erőlködéssel lesz 1, akivel megint beszélgetni lehet, mert megengedi a beszélgetést)

2022. máj. 28. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 A kérdező kommentje:

60:

Ja meg persze te legalább intellektuális vagy. Örökítheted tovább a tudás gyümölcsét a gyerekeidnek, meg ők a saját gyerekeiknek.

De legalább te is hozzájárulsz ahhoz, hogy talán kevesebb olyan elkorcsosult, félresikerült beteg ember legyen majd talán az unokáid idejében, mint amilyen én vagyok.

Én meg talán nem születek újjá, vagy ha igen, akkor remélem olyan dimenzióba, ahol több olyan félresikerült mutáns él, mint amilyen én is vagyok, és együtt egy otromba családot tudok majd alkotni valami másik hasonló degenerált, embernek alig nevezhető valamivel, mint amilyen én is vagyok.

Viccet félretéve, köszönöm tényleg a GyakoriKérdések közösségének (is), hogy mindig rámutatnak arra, hogy inkább csendben kéne maradnom és egyedül megpusztulnom. Még az oldal tárhelyét sem kellene a soraimra pazarolni.

2022. máj. 31. 19:11
 62/70 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez egyre szánalmasabb, tényleg. Jobb kifejezést nehéz lenne erre már találni. :(
2022. máj. 31. 19:13
 63/70 anonim ***** válasza:
100%
Martírkodsz itt de az én segítő szándékkal írt valaszomat észre se vetted…
2022. máj. 31. 19:14
 64/70 A kérdező kommentje:

63:

Nem látok neveket, nem tudom, melyik volt a te üzeneted. Sajnálom, ha arról lekéstem.

Hanyas?

2022. máj. 31. 19:23
 65/70 anonim ***** válasza:
100%
Férjem heti 4x jár kondiba, 1 óra hosszára. Minden nap másra gyúr, igaz, nem egy body builder, de bőven szálkás. Igaz, pocakos volt mikor megismertem, de életmódot váltottunk. Ja és mellé képzeld el, nem egy idióta. Sokat olvas, sok tudományos filmet is néz. Sőt engem néha nagyon lefáraszt ezekkel.
2022. máj. 31. 19:25
 66/70 anonim ***** válasza:
100%
Aki segít, azt figyelmen kívül hagyod, aki kicsit is rávilágít, hogy talán magadon kéne változtatni, annak meg önsajnáltatod magad és öngyilkossággal fenyegetőzöl. Keress fel egy pszichológust/pszichiátert, ő majd segít minden problémádon.
2022. jún. 1. 21:50
 67/70 A kérdező kommentje:

66:

"hogy talán magadon kéne változtatni"

De senki nem mondott semmit, hogy mit és hogyan változtassak, inkább csak támad és piszkál mindenki azért, mert leírtam a véleményemet.

2022. jún. 2. 02:01
 68/70 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a szerencsétlenen túlórázhat száz szakember is. Ha ő nem akarja, csak panaszkodni és sírni szeret, mint egy kislány, akkor hagyni kell. Majd megunja.
2022. jún. 2. 07:12
 69/70 anonim ***** válasza:
100%
67 Akkor kezdetben ne egy online platformon panaszkodj, hanem kezdj el hobbikat keresni, sportolj (nem, sportolni nem csak a kinézetért kell, hanem az egészségért is), barátkozz (ne csak párkapcsolati okokból közeledj az emberekhez, keress barátokat, akik egyrészt segíthetnek neked, másrészt nem leszel egyedül), figyelj az étkezésedre, hogy egészségesebb legyél, és adj önmagadra, tűzz ki célokat, amiket megvalósítasz, és nagyobb lesz az önbizalmad is a sikerélmények által. Először szeresd meg önmagad, szeress egyedül élni, aztán jöhet a párkapcsolat is.
2022. jún. 2. 15:52
 70/70 A kérdező kommentje:

69:

Csak amikor 30 éves vagy, és az elmúlt 10 évben szinte folyamatos próbálkozás alatt csak egy darab 2 éves kapcsolatod lett, és tudod, hogy hamarosan már csak 1-2 gyerekes anyukákkal lehet ismerkedni, akkor azért kissé pánikolni kezd az ember.

És célok vannak kitűzve, szakmailag minden rendben van. Csak a magánéletem van szinte állandóan romokban.

2022. jún. 3. 00:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!