Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, tudtátok, hogy ha unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, tudtátok, hogy ha unalmasnak találtok egy beszélgetést egy férfival, akkor arról ti is tehettek pont ugyanannyira, mint a férfi?

Figyelt kérdés

Sőt, mondok jobbat. Azt tudtátok, hogy ha boldogtalanok vagytok egy kapcsolatban, akkor arról ti is tehettek 50%-ban, mint a férfi?

Annyiszor olvasok ilyet, hogy a nők elvárják, hogy a férfi érdekes legyen és szórakoztató még netes beszélgetésekben is. De azért azt ti is remélem tudjátok, hogy ha nincs a férfinak témája, vagy unalmas kérdéseket tesz fel, arról ti is tehettek. Olyanokat kellene írni nektek is, amikre lehet kérdezni. Nem csak tőmondatos válaszokat.

30F vagyok és mindenki ráun a velem való beszélgetésekre, de azért őszintén ti sem szoktatok túl izgalmasakat írni vagy mondani és én is unom őket. Csak amíg a nők megtehetik, hogy odébbállnak, mert másik 15 srác van a szekrényben, addig én nem tehetem meg, mert 0 nő van a szekrényben (több hónapos erőlködéssel lesz 1, akivel megint beszélgetni lehet, mert megengedi a beszélgetést)

2022. máj. 28. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
100%

Ha a no odavan erted akkor akar egy unalmas napodrol is beszelhetsz, akkor is csillogo szemmel fog figyelni rad. Viszont ha nem erdekled akkor tok mindegy mit mondasz, akar extrem kulfoldi nyaralasos elmenyeidrol is beszelhetsz, akkor is unalmas leszel.

Ez igy mukodik.

2022. máj. 28. 15:24
 2/70 anonim ***** válasza:
98%
Most jobb, hogy kipanaszkodtad magad?
2022. máj. 28. 15:25
 3/70 anonim ***** válasza:
98%
Azért ez nem feltétlenül így működik. Ha valaki unalmas, akkor én hiába próbálok érdekes dolgokat bedobni meg figyelni, hogy ne álljon be kínos csend, én még nem fogom élvezni a beszélgetést és nem is leszek motivált abban, hogy máskor is megismételjük. Szerintem semmi meglepő nincs abban, hogy olyannal jó ismerkedni, akivel nem erőltetett és akivel kölcsönösen jól érzik magukat a másik társaságában. Ha veled senki nem akar huzamosabban beszélgetni, az nem a nők hibája.
2022. máj. 28. 15:31
 4/70 A kérdező kommentje:

3:

Azért ha egy nő érdekes témákat felvetne, vagy csak egyszerűen hosszabban mesél a napjáról, mint a "jól telt", akkor többet lehet viccelődni, több kreatív kérdést lehet feltenni. És a kedvelés, szimpátia ebből is ki tud alakulni, ha egyébként mondjuk nem jövök be neki külsőre.

De tegyük fel, hogy én vagyok a hibás ebben. Ha el van rontva a lelkem, akkor mit tudok csinálni? 30 évesen már nem fog egy jellem gyökeresen megváltozni, legfeljebb alakulni tud valamilyen irányba.

2022. máj. 28. 15:39
 5/70 anonim ***** válasza:
39%
Kicsit vagy csak lúzer, mi?! XD
2022. máj. 28. 15:42
 6/70 anonim ***** válasza:
85%
Rendben, ezt is elmondtad. Ugorjunk.
2022. máj. 28. 15:45
 7/70 A kérdező kommentje:

5:

"Kicsit vagy csak lúzer, mi?! XD"

Annyira nem vagy vicces, mert már az öngyilkosságon is gondolkodtam párszor :) De a legjobb dolog a földön fetrengőbe még belerúgni párat, mi? :)

2022. máj. 28. 15:45
 8/70 anonim ***** válasza:
86%
Senki nem rúgott volna beléd, ha nem jössz ide egy ilyen provokatív beszólással. Nem tudom, erre mit vártál, de komolyan.
2022. máj. 28. 15:47
 9/70 anonim ***** válasza:
98%

"Azért ha egy nő érdekes témákat felvetne, vagy csak egyszerűen hosszabban mesél a napjáról, mint a "jól telt" "

Elárulok valamit. Azért ír csak egyszavas válaszokat, és unalmas témákat, mert nem érdekled. Nem arról van szó, hogy a beszélgetés során unt rád, hanem kezdetektől fogva nem érdekelted, így próbálja leépíteni a kapcsolatot.

2022. máj. 28. 15:49
 10/70 anonim ***** válasza:
97%
Ha a másik unalmas, nem az én hibám. Ismerkedtem valakivel egyszer, aki rendesen olyan volt, mint Sheldon: konkrétan vasút mániás volt és állandóan az erről való szenvedélyéről beszélt. Ja bocsi, ha nem erről, akkor Sissyről beszélt, meg a régi udvarlásról, hogy az milyen jó! Próbáltam terelni a témát más felé, de az nyilván neki nem volt szimpi, mert mindig addig csavarta a dolgokat, hogy csak valamelyik vasút volt a téma. 🤣
2022. máj. 28. 15:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!