Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem tetszenek a férfiakn...

Miért nem tetszenek a férfiaknak egyformán a csúnya és a szép nők? És a nőknek miért nem tetszik ugyanannyira egy csúnya férfi mint egy szép?

Figyelt kérdés
Az lenne jó ha a csúnya nők után is megfordulnának a férfiak az utcán,és ha a nők a csúnya férfiakat is jó pasinak tartanák.Akkor egy kicsit úgy érezném hogy rendben van a világ.
2020. márc. 7. 08:43
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Bárcsak engem is jó pasinak tartanának a nők☹
2020. márc. 7. 08:45
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
En sem vagyok jo pasi, nem vagyok jokepu. De nemi sportolassal magabiztosabb lettem es ez az ami kell a noknek. Nagyon jo csajaim voltak. Fellépes kerdese sokaknak
2020. márc. 7. 08:47
 3/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem lehet bekategorizálni a férfiakat, hogy nekik biztos csak egyfajta a nő szép, és mindenki más ronda.

Van akinek például bejön az agyonplasztikázott mű- mell, segg, köröm, szempilla, száj stb kombó. Van aki egyenesen undorodik ettől.

Én például nem tartom magam szépnek, nem hordok sminket, és nem öltözöm kihívóan, de egyszer-egyszer megfordul utánam/rám néz, bámul olyan pasi aki messzemenően 10/10-es.

2020. márc. 7. 08:53
 4/16 anonim ***** válasza:
35%

En fotomodell voltam es az exeim mégis forogtak, kikezdtek 150/80 kilosak utan is.

Exem össze is jött egy hàjfejüvel es folyamat azt magyarazta a kaocsolatban is hogy nem lehetsz te a legszebb.

Szoval en meg pont azt tanultam meg, lehet relative bombanö meg szép, akkor sem vagyok több egy tanulatlan kisebbsegnel sem ugyanugy jo az is a pasiknak. Csak nö legyen.

Es ott tartok hogy keptelen vagyok màr azt erezni hogy barkinek is az egyetlen lennék mikor olyan növel is aki az anyam lehetne, is volt aki flörtölt mellettem.

Szoval edesmindegy hogy tenyeres talpas asszony vagyok vagy csinos nö. Nem ez a mérce.

2020. márc. 7. 09:04
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Jo pelda erre a pr.stizas is.

Minek legyek egy ffinek tanult meg szép ha ugy sincs igényük mennek ahhoz aki kaphato annyi pont elég nekik. Eleg annyi ha csak beadja vki a derekàt nekik mar jöhet is

2020. márc. 7. 09:06
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
Szoval ennyit a Norbi dumájárol is.
2020. márc. 7. 09:20
 7/16 anonim ***** válasza:
14%

Ha egyformán tetszene, akkor egyrészt nem lehetne azt a bélyeget aggatni rájuk, hogy "szép" meg "csúnya", másrészt pedig ez relatív, mert nagyon eltérnek az igények.

Mivel fogná meg valaki a szíve választottját elsőre, ha csak egy a tucat / többmillió egyforma közül?

2020. márc. 7. 09:24
 8/16 anonim ***** válasza:
27%

"Mivel fogná meg valaki a szíve választottját elsőre, ha csak egy a tucat / többmillió egyforma közül?"

Hú, nem is tudom a stílusával, viselkedésével?

2020. márc. 7. 09:48
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

Egyrészt mindenkinek más tetszik. Nekem nem jönnek be a mackós férfiak, a húgomnak igen, neki a párja is ilyen. A húgom szerint a barátomnak messze túl beesett arca van, holott nekem bejön.

Másrészt, egy számomra külsőleg (mert itt most csak erről van szó) vonzó férfiról meg tudom mondani, hogy mi miatt tetszik. Testalkat, arc, haj, öltözködés, stb. De egy számomra nem vonzó férfiban mégis miért tetszene? Nem tudna tetszeni, hiszen olyan dolgok jellemzik, amik számomra nem vonzóak.

Teljesen rendben van a világ azzal, hogy mindenki ahhoz vonzódik, akit arra "érdemesnek" talál.

2020. márc. 7. 10:09
 10/16 anonim ***** válasza:
18%

"Hú, nem is tudom a stílusával, viselkedésével?"

Kb. 20-30%-ban. Ne legyünk álszentek, az esztétika igenis döntő, legalábbis a férfiak túlnyomó része számára biztosan. Külső megfog, belső megtart.

2020. márc. 7. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!