Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, tudtátok, hogy ha unalmasnak találtok egy beszélgetést egy férfival, akkor arról ti is tehettek pont ugyanannyira, mint a férfi?
Sőt, mondok jobbat. Azt tudtátok, hogy ha boldogtalanok vagytok egy kapcsolatban, akkor arról ti is tehettek 50%-ban, mint a férfi?
Annyiszor olvasok ilyet, hogy a nők elvárják, hogy a férfi érdekes legyen és szórakoztató még netes beszélgetésekben is. De azért azt ti is remélem tudjátok, hogy ha nincs a férfinak témája, vagy unalmas kérdéseket tesz fel, arról ti is tehettek. Olyanokat kellene írni nektek is, amikre lehet kérdezni. Nem csak tőmondatos válaszokat.
30F vagyok és mindenki ráun a velem való beszélgetésekre, de azért őszintén ti sem szoktatok túl izgalmasakat írni vagy mondani és én is unom őket. Csak amíg a nők megtehetik, hogy odébbállnak, mert másik 15 srác van a szekrényben, addig én nem tehetem meg, mert 0 nő van a szekrényben (több hónapos erőlködéssel lesz 1, akivel megint beszélgetni lehet, mert megengedi a beszélgetést)
51:
Én nem nevetek.
Végül is csak heti 3x szoktak lenni öngyilkos gondolataim. De lehet nem csak gondolkodni kéne rajta.
53:
Meg tudnád fogalmazni, hogy számodra mi az intellektualitás?
Mondjuk először is, tudja, hogy mit jelent ez a szó.
Másrészt pedig értelmes, olvasott, tájékozott, érdeklődő, jó humora van, nem a külsőségekkel foglalkozik, sem magával, sem a párjával kapcsolatosan. (Ami természetesen NEM igénytelenséget jelent.)
Emellett nem nyivákol, mint egy 8 éves kislány, nem fenyegetőzik öngyilkossággal kis sajnálatért, nem szidja a nőket általánosságban egy fórumon, nem állítja azt, hogy ő tudja, hogy minden nő csak a külsőségekre megy, nem nézi le a nőket, nem folyik belőle az önsajnálat és a megkeseredettség.
Egyszóval: olyan, amilyen te bizonyosan nem vagy.
58:
De legalább nyugtasson meg a tudat, hogy valószínűleg még egy boltban se fogunk összefutni 2 perc erejéig sem, nemhogy kávéznánk. Legalább nem fogok 2 percet sem elrontani az életedből. Ez már önmagában egy ajándék, látod, hogy ennyire intellektuális vagyok, meg ennyire önzetlen, hogy nem szívom el a levegőt még ennyire sem előled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!