Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, tudtátok, hogy ha unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, tudtátok, hogy ha unalmasnak találtok egy beszélgetést egy férfival, akkor arról ti is tehettek pont ugyanannyira, mint a férfi?

Figyelt kérdés

Sőt, mondok jobbat. Azt tudtátok, hogy ha boldogtalanok vagytok egy kapcsolatban, akkor arról ti is tehettek 50%-ban, mint a férfi?

Annyiszor olvasok ilyet, hogy a nők elvárják, hogy a férfi érdekes legyen és szórakoztató még netes beszélgetésekben is. De azért azt ti is remélem tudjátok, hogy ha nincs a férfinak témája, vagy unalmas kérdéseket tesz fel, arról ti is tehettek. Olyanokat kellene írni nektek is, amikre lehet kérdezni. Nem csak tőmondatos válaszokat.

30F vagyok és mindenki ráun a velem való beszélgetésekre, de azért őszintén ti sem szoktatok túl izgalmasakat írni vagy mondani és én is unom őket. Csak amíg a nők megtehetik, hogy odébbállnak, mert másik 15 srác van a szekrényben, addig én nem tehetem meg, mert 0 nő van a szekrényben (több hónapos erőlködéssel lesz 1, akivel megint beszélgetni lehet, mert megengedi a beszélgetést)

2022. máj. 28. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
100%
XD
2022. máj. 31. 18:05
 52/70 A kérdező kommentje:

51:

Én nem nevetek.

Végül is csak heti 3x szoktak lenni öngyilkos gondolataim. De lehet nem csak gondolkodni kéne rajta.

2022. máj. 31. 18:15
 53/70 anonim ***** válasza:
100%
Intellektuálisnak nem tűnsz, ne is haragudj.
2022. máj. 31. 18:17
 54/70 anonim ***** válasza:
100%
Hát, inkább tényleg sírni kellene. :D
2022. máj. 31. 18:22
 55/70 anonim ***** válasza:
100%
Figyi. A depressziós, megkeseredett emberekkel senki nem áll le szívesen, ne haragudj. Kérj inkább segítséget és keresd meg azt aki örömet okoz hogy visszatérjen az élet beléd. Az öngyilkosság nem old meg semmit…
2022. máj. 31. 18:30
 56/70 anonim ***** válasza:
100%
*azt ami örömet okoz
2022. máj. 31. 18:30
 57/70 A kérdező kommentje:

53:

Meg tudnád fogalmazni, hogy számodra mi az intellektualitás?

2022. máj. 31. 18:44
 58/70 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk először is, tudja, hogy mit jelent ez a szó.

Másrészt pedig értelmes, olvasott, tájékozott, érdeklődő, jó humora van, nem a külsőségekkel foglalkozik, sem magával, sem a párjával kapcsolatosan. (Ami természetesen NEM igénytelenséget jelent.)

Emellett nem nyivákol, mint egy 8 éves kislány, nem fenyegetőzik öngyilkossággal kis sajnálatért, nem szidja a nőket általánosságban egy fórumon, nem állítja azt, hogy ő tudja, hogy minden nő csak a külsőségekre megy, nem nézi le a nőket, nem folyik belőle az önsajnálat és a megkeseredettség.

Egyszóval: olyan, amilyen te bizonyosan nem vagy.

2022. máj. 31. 18:52
 59/70 A kérdező kommentje:

58:

De legalább nyugtasson meg a tudat, hogy valószínűleg még egy boltban se fogunk összefutni 2 perc erejéig sem, nemhogy kávéznánk. Legalább nem fogok 2 percet sem elrontani az életedből. Ez már önmagában egy ajándék, látod, hogy ennyire intellektuális vagyok, meg ennyire önzetlen, hogy nem szívom el a levegőt még ennyire sem előled.

2022. máj. 31. 19:03
 60/70 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtat a tudat, köszönöm. Teljesen nyugodt vagyok. :)
2022. máj. 31. 19:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!