Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, tudtátok, hogy ha unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, tudtátok, hogy ha unalmasnak találtok egy beszélgetést egy férfival, akkor arról ti is tehettek pont ugyanannyira, mint a férfi?

Figyelt kérdés

Sőt, mondok jobbat. Azt tudtátok, hogy ha boldogtalanok vagytok egy kapcsolatban, akkor arról ti is tehettek 50%-ban, mint a férfi?

Annyiszor olvasok ilyet, hogy a nők elvárják, hogy a férfi érdekes legyen és szórakoztató még netes beszélgetésekben is. De azért azt ti is remélem tudjátok, hogy ha nincs a férfinak témája, vagy unalmas kérdéseket tesz fel, arról ti is tehettek. Olyanokat kellene írni nektek is, amikre lehet kérdezni. Nem csak tőmondatos válaszokat.

30F vagyok és mindenki ráun a velem való beszélgetésekre, de azért őszintén ti sem szoktatok túl izgalmasakat írni vagy mondani és én is unom őket. Csak amíg a nők megtehetik, hogy odébbállnak, mert másik 15 srác van a szekrényben, addig én nem tehetem meg, mert 0 nő van a szekrényben (több hónapos erőlködéssel lesz 1, akivel megint beszélgetni lehet, mert megengedi a beszélgetést)

2022. máj. 28. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:

20:

Akkor te is olyan nő vagy (mert a válaszaidból úgy tűnik, hogy az lehetsz, mert magadra veszed sértőnek a kérdésem), aki azt gondolja, hogy újra itt egy lelkibeteg "férfi", aki panaszkodik meg siránkozik, ahelyett, hogy férfi lenne? Meg hogy nem is baj, hogy nem szaporodok?

2022. máj. 28. 16:36
 22/70 anonim ***** válasza:
97%

Pontosan ezt gondolom, igen.

Na, végre demonstráltad, hogy meg tudod te érteni a nőket, ha akarod. Akkor meg ne vergődj hülyeségeken.

2022. máj. 28. 16:38
 23/70 anonim ***** válasza:
96%
Valószínűleg eddig nem találkoztál olyan nővel, akivel egyezne az érdeklődési körötök azért találod őket unalmasnak.
2022. máj. 28. 16:40
 24/70 anonim ***** válasza:
2%

Szerintem 22-es egy gyökér feminista rosszindulatú ótvar.

Azonban a te helyzeted is elég kétségbeejtő kérdező. Sose értettem a tinderezést, aztán a panaszkodást a tinderre.

2022. máj. 28. 17:03
 25/70 A kérdező kommentje:

22:

Igen, pontosan a magadfajta nők azok, akikről azt remélem, hogy hamar ráncosodni meg elhízni kezdenek és majd nem kellenek senkinek.

2022. máj. 28. 17:08
 26/70 anonim ***** válasza:
95%

Se elhízott nem vagyok, se nem ráncosodom, és nincs gond azzal, hogy ne kellenék senkinek, de azért köszi a jókívánságokat. :)

Neked van bajod a világgal, nem nekem.

2022. máj. 28. 17:11
 27/70 anonim ***** válasza:
97%
Most mit kell amúgy itt sértegetni a másikat? Te se tanácsokért jöttél, csak a feszkot levezetni másokon
2022. máj. 28. 17:21
 28/70 anonim ***** válasza:
96%
És kiderült, mint mindig, hogy egy szardarab, amiatt nem kell senkinek.
2022. máj. 28. 17:28
 29/70 anonim ***** válasza:
97%
Öööö... pont nemrég volt egy ismerkedésem, amiben unalmasnak éreztem a férfival a beszélgetést - úgy, hogy kb. én standupoltam, dobáltam be a témákat, tettem is érte, hogy menjen a beszélgetés, nemcsak ültem és vártam, hogy szórakoztassanak (ahogy sok Móricka elképzeli a nőket). De ha valaki egy unalmas fazon, akkor egyszerűen unalmas, nehogy már az én hibám legyen. Egyébként volt már párkapcsolatom, érdekes módon az a férfi egy érdekes személyiség volt, akivel öröm volt beszélgetni (pedig objektíven az előbbiekben említett randipartner jobban is nézett ki meg tehetősebb is volt, tehát nem más felszínes dolgok miatt láttam érdekesebbnek a személyiségét).
2022. máj. 28. 17:30
 30/70 anonim ***** válasza:
95%
Ha olyan vagy, mint egy beakadt lemez, akkor sajnos ne csodálkozz. Amúgy sem úgy kell egy beszélgetést elképzelni, hogy állandóan szórakoztatónak kell lenni.
2022. máj. 28. 18:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!