Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, tudtátok, hogy ha unalmasnak találtok egy beszélgetést egy férfival, akkor arról ti is tehettek pont ugyanannyira, mint a férfi?
Sőt, mondok jobbat. Azt tudtátok, hogy ha boldogtalanok vagytok egy kapcsolatban, akkor arról ti is tehettek 50%-ban, mint a férfi?
Annyiszor olvasok ilyet, hogy a nők elvárják, hogy a férfi érdekes legyen és szórakoztató még netes beszélgetésekben is. De azért azt ti is remélem tudjátok, hogy ha nincs a férfinak témája, vagy unalmas kérdéseket tesz fel, arról ti is tehettek. Olyanokat kellene írni nektek is, amikre lehet kérdezni. Nem csak tőmondatos válaszokat.
30F vagyok és mindenki ráun a velem való beszélgetésekre, de azért őszintén ti sem szoktatok túl izgalmasakat írni vagy mondani és én is unom őket. Csak amíg a nők megtehetik, hogy odébbállnak, mert másik 15 srác van a szekrényben, addig én nem tehetem meg, mert 0 nő van a szekrényben (több hónapos erőlködéssel lesz 1, akivel megint beszélgetni lehet, mert megengedi a beszélgetést)
20:
Akkor te is olyan nő vagy (mert a válaszaidból úgy tűnik, hogy az lehetsz, mert magadra veszed sértőnek a kérdésem), aki azt gondolja, hogy újra itt egy lelkibeteg "férfi", aki panaszkodik meg siránkozik, ahelyett, hogy férfi lenne? Meg hogy nem is baj, hogy nem szaporodok?
Pontosan ezt gondolom, igen.
Na, végre demonstráltad, hogy meg tudod te érteni a nőket, ha akarod. Akkor meg ne vergődj hülyeségeken.
Szerintem 22-es egy gyökér feminista rosszindulatú ótvar.
Azonban a te helyzeted is elég kétségbeejtő kérdező. Sose értettem a tinderezést, aztán a panaszkodást a tinderre.
22:
Igen, pontosan a magadfajta nők azok, akikről azt remélem, hogy hamar ráncosodni meg elhízni kezdenek és majd nem kellenek senkinek.
Se elhízott nem vagyok, se nem ráncosodom, és nincs gond azzal, hogy ne kellenék senkinek, de azért köszi a jókívánságokat. :)
Neked van bajod a világgal, nem nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!