Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, tudtátok, hogy ha unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, tudtátok, hogy ha unalmasnak találtok egy beszélgetést egy férfival, akkor arról ti is tehettek pont ugyanannyira, mint a férfi?

Figyelt kérdés

Sőt, mondok jobbat. Azt tudtátok, hogy ha boldogtalanok vagytok egy kapcsolatban, akkor arról ti is tehettek 50%-ban, mint a férfi?

Annyiszor olvasok ilyet, hogy a nők elvárják, hogy a férfi érdekes legyen és szórakoztató még netes beszélgetésekben is. De azért azt ti is remélem tudjátok, hogy ha nincs a férfinak témája, vagy unalmas kérdéseket tesz fel, arról ti is tehettek. Olyanokat kellene írni nektek is, amikre lehet kérdezni. Nem csak tőmondatos válaszokat.

30F vagyok és mindenki ráun a velem való beszélgetésekre, de azért őszintén ti sem szoktatok túl izgalmasakat írni vagy mondani és én is unom őket. Csak amíg a nők megtehetik, hogy odébbállnak, mert másik 15 srác van a szekrényben, addig én nem tehetem meg, mert 0 nő van a szekrényben (több hónapos erőlködéssel lesz 1, akivel megint beszélgetni lehet, mert megengedi a beszélgetést)

2022. máj. 28. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
96%
Nem viccnek szántam, annak eléggé vacak lenne. De ne másban keresd a hibát!
2022. máj. 28. 15:58
 12/70 A kérdező kommentje:

10-es:

Lehet én is olyan vagyok, mint Sheldon, csak nekem másik 2-3 téma a kedvencem. De már 30 évesen ezzel mit tudok kezdeni... Millió dologban kipróbáltam magam és mindent végtelenül unalmasnak tartottam én is.

Csak még mindig zavar, hogy a nőknek lehetősége van erre a kontrollra, hogy kilépnek egy beszélgetésből, ha nem tetszik nekik. Én meg nem tehetem meg, mert saját magam alatt vágom vele a fát.

2022. máj. 28. 16:14
 13/70 anonim ***** válasza:
98%

De miért ne tehetnéd meg?

Hamis kiindulásból írsz kérdést, és utána személyes támadásnak érzed, ha az emberek nem értenek ezzel egyet.

Tényleg nem lehet veled öröm beszélgetni így...

2022. máj. 28. 16:16
 14/70 A kérdező kommentje:

8:

"Senki nem rúgott volna beléd, ha nem jössz ide egy ilyen provokatív beszólással."

Mert már elegem van és rettentően unom, hogy írok 10 nőnek 10 próbálkozást (persze mindegyiken agyalni kell és kreatívat mondani, mert a "hogy telt a napod" tabukérdés), és 0 ír vissza.

2022. máj. 28. 16:16
 15/70 A kérdező kommentje:

13:

"De miért ne tehetnéd meg?"

Hát leírtam már. Mert a nők kilépnek egy beszélgetésből, de sebaj, mert ott van másik 10 srác, akivel tudnak beszélgetni.

Ha én kilépek egy nővel folytatott beszélgetésből, akkor várhatok hónapokat, éveket, hogy legyen más. Így nincs meg az irányítás lehetősége. Azt kell mindig tenni, amit a nő akar.

2022. máj. 28. 16:18
 16/70 anonim ***** válasza:
97%
Te menthetetlenül szánalmas vagy valóban.
2022. máj. 28. 16:19
 17/70 anonim ***** válasza:
82%

A gyerekeket kell szórakoztatni egy 24 órában.

Tudod miért?

Mert nem tud onállóan ellenni.

Mindig kell valami külső inger,valami érdekes,ami leköti.És ha megunta,akkor kell a köv erdekesség és stb.

A felnőtt embert nem kell szórakoztatni.(Illetve de,ha pldául cirkuszba megy.)

Ugyértve nem feltetlen szükséges,mert van olyan erett,hogy tisztában van vele,nem mindig kell röhögni és nem mindig feltétlen kell vicceket mesélni meg jópofiskodni.Boldog,kiegyensúlyozott önmagában.Nem kell hozza valaki,aki az életét színesíti.Van,amikor csak ülni kell egymás mellett egy padon, és élvezni a napsütést csendben.

Van amikor csak összebújni kell és hallgatni a másikat.

Akik ezzel az "unatkozom mellette",meg ilyesmikkel jönnek,kiforratlan,tapasztalatlan csitrik.

Te meg ne feszülj meg mert nem áll jól.

Legyél termeszetes,ne egy erőltetetten állandóan kereplő,favicceket mesélő csávó,mert az nem te vagy,hanem hamis szerepet játszol,aminek semmi értelme.

2022. máj. 28. 16:20
 18/70 A kérdező kommentje:

17:

Ha természetes vagyok és csak magamat adom, akkor még addig se tartana néhány beszélgetés, ameddig tart. Mert alapvetően már egy előítélet van bennem a nők felé. Csak tudom, hogy ez nem helyes és álcázom, hátha bebizonyítja az ellenkezőjét.

2022. máj. 28. 16:25
 19/70 A kérdező kommentje:

16:

"Te menthetetlenül szánalmas vagy valóban."

Ez a válasz szerinted mennyiben segít ahhoz hozzá, hogy ne legyek az?

2022. máj. 28. 16:26
 20/70 anonim ***** válasza:
97%

"Ez a válasz szerinted mennyiben segít ahhoz hozzá, hogy ne legyek az?"

Nem segít hozzá. Ez egy megállapítás volt.

Nem vagyok sem a rokonod, sem a barátod, sem pedig a pszichológusod, hogy mindenképpen segítenem kelljen neked.

Egyébként próbáltam segíteni azzal, hogy rámutattam: nem igaz ez a fixációd a nőkkel kapcsolatosan. Tehát tévedsz. De nem fogadod el, csak hajtogatod a dumád... Erre megállapítottam, hogy tényleg szánalmas vagy. Ennyi.

2022. máj. 28. 16:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!