Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, tudtátok, hogy ha unalmasnak találtok egy beszélgetést egy férfival, akkor arról ti is tehettek pont ugyanannyira, mint a férfi?
Sőt, mondok jobbat. Azt tudtátok, hogy ha boldogtalanok vagytok egy kapcsolatban, akkor arról ti is tehettek 50%-ban, mint a férfi?
Annyiszor olvasok ilyet, hogy a nők elvárják, hogy a férfi érdekes legyen és szórakoztató még netes beszélgetésekben is. De azért azt ti is remélem tudjátok, hogy ha nincs a férfinak témája, vagy unalmas kérdéseket tesz fel, arról ti is tehettek. Olyanokat kellene írni nektek is, amikre lehet kérdezni. Nem csak tőmondatos válaszokat.
30F vagyok és mindenki ráun a velem való beszélgetésekre, de azért őszintén ti sem szoktatok túl izgalmasakat írni vagy mondani és én is unom őket. Csak amíg a nők megtehetik, hogy odébbállnak, mert másik 15 srác van a szekrényben, addig én nem tehetem meg, mert 0 nő van a szekrényben (több hónapos erőlködéssel lesz 1, akivel megint beszélgetni lehet, mert megengedi a beszélgetést)
Mert aki kigyúrt csak üresfejű lehet, igaz?
Te meg a kedves, megnem értett lennél?
41:
"Mert aki kigyúrt csak üresfejű lehet, igaz?"
Azért a testedzéssel rengeteg időt kell foglalkozni naponta, éveken át. Aki ilyen, annak nem lesz ideje olyan munkára, ami sok agyalást igényelne, mert azok általában többet vesznek el, mint napi 8 óra.
Meg nem tudom, én még nem láttam csillagászt vagy atomfizikust kigyúrt felsőtesttel.
Sajnos a középkorban tényleg az volt az alfahím, aki a legerősebb volt. Manapság pont az atomfizikusok és a csillagászok (most ez csak két példa, de nyilván a szellemi foglalkozásúakra gondolok) fogják/tudják megmenteni a világot, nem azok, akik betont kevernek a tűző napon.
Ezzel nem nézem le őket, mielőtt még valaki erre is nekem támadna, mert erre is szükség van.
"Te meg a kedves, megnem értett lennél?"
Élőben, meg olyan helyeken, ahova az arcomat adom, ott kedves vagyok mindenkivel. Itt csak azokkal, akik velem is kedvesek.
A "meg nem értett" elég érdekes dolog, mert gondolom a nők úgysem fogják a gondolkodásmódomat megérteni, ha bármit tennék is. A férfiak közül meg rengetegen. Hidd el, még azok is, akiknek több éves kapcsolatuk van.
44:
"Na jó, azért napi 1 óra testedzéstől még senki se lesz üresfejű"
De nem is lesz napi 1 óra edzéstől olyan felsőteste, amire a nőknek szüksége van ahhoz, hogy meglegyen a "belépőszint" a beszélgetés megkezdéséhez. Én is edzek napi 1 óra fekvőtámasszal, de nem várom azt, hogy ugyanolyan eredményem lesz tőle, mint akinek napi 3-4 órás edzése van 10 éve egy konditeremben, személyi edzővel. Csak talán majd akkor nem kell 3 héten át nyúznom egy-egy nőt azért, hogy egy kávéra hajlandó legyen eljönni. Bár talán a napi 1 óra arra sem elég.
"De nem is lesz napi 1 óra edzéstől olyan felsőteste, amire a nőknek szüksége van ahhoz, hogy meglegyen a "belépőszint" a beszélgetés megkezdéséhez."
Na, jó ezt is tudni, hogy ezek szerint nálam - mivel én is nő vagyok - "belépőszint" a kigyúrt felsőtest.
Eddig azt hittem, hogy nekem kifejezetten az inkább vékony testalkatú, intellektuális férfiak jönnek be. Köszönöm, hogy felvilágosítottál, hogy mindeddig tévedtem, mert nem tudtam, hogy minden nőnek egyformának kell lennie...
49:
Akkor átfogalmazom a dolgot. Neked lehet, hogy nem az jön be. Én vékony testalkatú és "talán" intellektuális férfi lennék (bár a kommentelők nagy százaléka ezen hangosan nevetne szerintem). Mégis biztos vagyok benne, hogy velem sem mentél volna el kávézni :)
De jó tudni, hogy a vékony, intellektuális férfiak közül akkor valószínűleg csak én nem kellek senkinek. Sokkal jobban érzem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!