Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, tudtátok, hogy ha unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, tudtátok, hogy ha unalmasnak találtok egy beszélgetést egy férfival, akkor arról ti is tehettek pont ugyanannyira, mint a férfi?

Figyelt kérdés

Sőt, mondok jobbat. Azt tudtátok, hogy ha boldogtalanok vagytok egy kapcsolatban, akkor arról ti is tehettek 50%-ban, mint a férfi?

Annyiszor olvasok ilyet, hogy a nők elvárják, hogy a férfi érdekes legyen és szórakoztató még netes beszélgetésekben is. De azért azt ti is remélem tudjátok, hogy ha nincs a férfinak témája, vagy unalmas kérdéseket tesz fel, arról ti is tehettek. Olyanokat kellene írni nektek is, amikre lehet kérdezni. Nem csak tőmondatos válaszokat.

30F vagyok és mindenki ráun a velem való beszélgetésekre, de azért őszintén ti sem szoktatok túl izgalmasakat írni vagy mondani és én is unom őket. Csak amíg a nők megtehetik, hogy odébbállnak, mert másik 15 srác van a szekrényben, addig én nem tehetem meg, mert 0 nő van a szekrényben (több hónapos erőlködéssel lesz 1, akivel megint beszélgetni lehet, mert megengedi a beszélgetést)

2022. máj. 28. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 Sunshinedoll ***** válasza:
94%
Őőőő, anyway, az utóbbi 5 évben egy kezemen meg tudom számolni, hány érdekes sztorit hallottam pasiktól, nemtudom ti hogy vagytok vele.
2022. máj. 29. 00:20
 32/70 A kérdező kommentje:

"Őőőő, anyway, az utóbbi 5 évben egy kezemen meg tudom számolni, hány érdekes sztorit hallottam pasiktól, nemtudom ti hogy vagytok vele."

Az igazi férfigyűlölő hozzáállás. De gondolom a nők mindig érdekesebbek számodra.

2022. máj. 29. 17:59
 33/70 anonim ***** válasza:
100%
32 Mondja ezt egy incel😂
2022. máj. 29. 20:10
 34/70 A kérdező kommentje:

33

Az incelek azért elég durvák, konkrétan veszélyesek. Annak gondolnál engem?

2022. máj. 29. 20:24
 35/70 anonim ***** válasza:
100%

A válaszaidból ítélve igen, legalábbis haladsz afelé.

Incel fogalma: Olyan férfiak, akik a nőket hibáztatják párkapcsolati sikertelenségeik miatt.

De legalább te nem vagy indulatos.

2022. máj. 29. 20:35
 36/70 A kérdező kommentje:

35:

Azt nem állítom, hogy én ne lennék hibás. De a nők is. És ezt nem csak én mondom, hanem szakirodalmak is.

Minden kapcsolat két félről szól, de azért néha igencsak hard mode-ot tesznek a férfiak elé a nők. És nem vagyok tökéletes, lehet autisztikus hajlamaim is vannak, meg visszahúzódó is vagyok, és ez a kettő együtt elég sok. Bántottam már meg akaratlanul egy-egy mondatommal családtagokat is, de ők legalább tudják, hogy ez nálam akaratlan. De sok nővel még odáig sem jutok el, hogy egyáltalán beszélgessünk egyet. Pedig azt bizony mindenki hagyhatná. Nekem csak ez az egy bajom van, hogy miért nem lehet kávézni valakivel akkor is, ha mondjuk nem 10/10-es vagyok, hanem csak 5/10-es mondjuk.

2022. máj. 29. 20:42
 37/70 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg rossz emberek közt keresel. Te 10/5-ös lányokat szólítasz meg, vagy 10/10-eseket?
2022. máj. 29. 20:49
 38/70 anonim ***** válasza:
100%
De miért kéne kávéznom olyannal, akivel nem akarok?
2022. máj. 30. 14:37
 39/70 A kérdező kommentje:

38:

Hát de látatlanban honnan tudod, hogy nem akarnál kávézni velem? Vagy ha látsz is neten keresztül mondjuk pár képet meg egy leírást rólam, honnan tudod, hogy ez csak rossz beszélgetés lehetne?

Nem biztos, hogy egy kigyúrt testnevelő edző félistennel jó lesz a kávézás, ők sokkal inkább üresfejűek lesznek. Nekik meg adtok esélyt 4-5 netes üzenet után is?

2022. máj. 30. 18:55
 40/70 anonim ***** válasza:
92%

"Nem biztos, hogy egy kigyúrt testnevelő edző félistennel jó lesz a kávézás, ők sokkal inkább üresfejűek lesznek."

Pontosan, én velük se mennék el kávézni, csak aki szimpatikus, kisugárzás, kinézet + személyiség egyaránt számít.

Mivel a külsőt látjuk meg először, ezért a számunkra nem tetsző személyeket hamarabban elutasítjuk, mint azokat, akiknek a személyisége nem tetszik, mivel azt több idő megismerni. De ha valaki "félisten" és üresfejű, akkor ugyanúgy elutasítanám, mint egy olyasvalakit, akihez nem tudok vonzódni kinézet alapján.

2022. máj. 30. 19:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!