Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent a férfiaknál?

Én nem tudom ő hány éves, és, hogy mi lehet közöttünk a potenciál. 🙂
És őszinte vagyok, egyenes, becsületes, nyitott. Én úgy látom, hogy engem lehet komolyan venni.
11:33
Ez igen:D Mondjuk ja, ritka az ilyen szintű vonzás... Ezeket tleg élni kell, csak egy idő után tök máshogy gondolkozik az ember.. Mint fiatalon... Nem azt mondom, én se vagyok öreg, de azért én már közelebb vagyok a 40-hez, mint a 30-hoz... Sőt nem is a gondolkodás más, hanem a hozzáállás, vagy nem is tudom ezt pontosan megfogalmazni
Azon vagyok, csak ilyen ember szerintem már nincs is.. Tönkrementek érzelmileg testileg lelkileg mindenhogy és fogták magukat és kihaltak:D
Még nem is hangzik rosszul az hogy vacsi, csak az a baj, hogy az nekem nem megy a stílusomhoz:D akkor inkább valami kalandpark, vagy kirándulás jó kis retró szenyákkal:D vagy csurgatás (szalonnával):D vagy állatkert, ott is lehet kajálni meg beszélgetni, de tleg nekem az étterem az olyan izé, az olyan házas nem?:D kicsit ilyen megélt hangulata van:D mint egy házasságnak.. Hiába hogy éhes az ember, meg enni muszaj meg stb, nem tudom, nekem az étterem valahogy sose...
11:42
Semmi baj nincs ezzel, megszoktuk:D Lassan már csak szórakozás az egész élet, az a durva tleg nem érdemes komolyan venni semmit, mert ez teszi tönkre az embert sztem

Mondtam, hogy "jól főzök" = nem étterem, hanem én főzök. 😃
Így van, élni érdemes. Bennem is sokminden megváltozott, máshogy látok dolgokat és mást szeretnék, de attól még nem vonom meg magamtól az életörömöt.:)
Engem Péternek hívnak, szeretem a nőket, a kutyákat, és a kutyapózt.

Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor azért valakinek bizalmat kellene szavaznod, és komolyan kellene venned. Ha meg nem keresel kapcsolatot, akkor meg lazán kell venni.
Itt van PlutoIn1stHouse ő még főz is neked. :D
Hagyd ezt a pasit akiről a kérdés szól. Ha lesz párod nem agyalsz majd a vele kapcsolatos dolgokon.
11:58
Ja tleg:D Én már szanaszét vagyok teljesen... fél 1 fele le is kell lépnem, úgyhogy közben már mást is csinálok, nem tudok már úgy figyelni
De ahogy elnézem az állatkert lesz a befutó:D:D:D

12:02
Így van, lazán kell venni, abból még baj nem volt:) Nekem... És áhh és mindig ide lukadok ki, sehogy se jó:D Valamelyik fél mindig sérülni fog, akármi van, és akárhogy csinálja az ember szerintem...
12:08
eddig jó, eddig egyetértek:) csak nekem lassan mennem kell, jó volt dumálni srácok, este folyt köv:D hátha lesz más kérdésem is addigra....... Bár ne legyen, mert már elegem van a kérdésekből

Elhagyott 💔
Mindennek vége
Írok is ki egy nogyulolo kerdest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!