Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent a férfiaknál?
10:41
Nem szoktam rákérdezni, mert már szinte nem merek, nehogy félreértse... És belelásson valami többet.. Ezt is jól látod, én is gondoltam erre is, főleg hogy mondta már nem egyszer hogy feltöltöm ha beszélünk, vagy ha összefutunk akkor utána jobb kedve lesz stb ilyenek

Sokan nem értenek ezzel egyet, de én személy szerint azt mondom, hogy férfi és nő között nincs barátság, mert előbb vagy utóbb az egyik többet akar, az érzései nem barátiak lesznek.
Tudom, hogy van akiknél működik, de az esetek nagy többségében mindig van valami ami miatt nem működik ez a férfi-női barátság. Ha az ember evolúciós fejlődését nézzük, már akkor is látszik hogy nem pusztán barátkozás volt férfi és nő között, hanem szexualitás, fajfenntartás. Így marad fenn az emberi faj. Ezért sokaknak nem megy a "csak barátkozás".
Ti is megzavartátok egyszer ezt a barátságot (csókkal), és már soha nem lesz semmi olyan mint előtte.

Szerintem ha neked ez nem fekszik és csak bizonytalanságot szül benned, mivel semmi konkrétat nem mond, akkor építsd le, legalábbis ne legyen fókuszban, mert leköti a helyet egy esetleges komoly szándékú férfi elől...
Egyébként nem mindig könnyű ilyen elvek mellet amire írtad, hogy bár mindenki ilyen lenne...
Ugyanis a nők többsége kapcsolatot akar, én meg ha nem de a testi vágy megöl akkor elég fárasztó tud lenni a lelkiismeret, de akkor sem fogok mást mutatni mint ami van, mert akkor nem érezném magam férfinak. 🤷♂️ Amúgy köszi, jól esett, kedves vagy.:)

10:54
Mondjuk jó kedvünk volt, jól éreztük magunkat, meg is ittunk már pár sört, én kevesebbet, ő többet...:D nem tudom, érdekes hogy ennyire apró dolgokon múlnak nagy dolgok, meg a felfogáson, lehet ha én is pár sörrel többet iszok akkor nem veszem ennyire komolyan azt a csókot, de nálam ott és akkor valami megváltozott.. A bizalommal főleg... Tehát csak egy jó tanács nektek férfiaknak, akik olvassátok, ezek nem játék dolgok, úgyhogy óvatosan
11:01
Leépíteni már nem tudnám, túl régóta ismerem és valamilyen szinten kötődök hozzá, tehát az se megoldás, de amúgy ja, egyszerűbb lenne... Csak hát hogy ne legyen egyszerű, nem egyszerű:D
Ez is érdekes, hogy ez hogy tud működni, hogy... Biztos volt olyan, hogy többet kezdett el érezni a nő nem? Na azt hogy oldjátok meg ilyenkor?:D Hogy senki ne sérüljön... Fú nem játék dolgok ezek, én pont ezért ilyenekbe bele se tudnék menni, akkor inkább kínlódok szex nélkül:D
11:03
Ez is igaz... Csak én azt nem értem, hogy ha az ember elmondja, hogy ebbe több nincs és nem is lesz, akkor mégis miért próbálkozik? Mi változik, mert szerintem vonzódás, vágy, az vagy van két ember között, vagy nincs.. Mert ha komoly dologról van szó akkor érthető, udvarolgat stb és hátha idővel elkezd valamit érezni a nő, ez így még oké, elképzelhető, de ha nem, teát ha nem akar semmi komolyat a férfi, akkor mit gondol mi fog változni? Ettől nem értem... De húú, van még sok minden amit nem értek:D

Akkor lezárom, mielőtt nagyon belefolyna.
A minap a boltban futottam össze egy nővel, és olyan kémia volt, hogy majdnem helyben erekcióm lett. Mosolygott rám, szemeztünk, én meg telefonáltam közben es vagy ezerszer visszanézett rám. Bombanő, de van vagy 45 éves. Mindenképp le fogok vele feküdni ha hagyja, mert nagyon beindított, de kapcsolatot nem fogom vállalni vele, mert én 31 éves vagyok. De olyan kölcsönös örömszerzés lenne, amiért érdemes élni, én biztos nem szalasztom el. De őszinte leszek vele, és nyílt, mert így korrekt.
Te se szivasd magad... Olyat válassz aki komolyan vesz.
Vacsorázz velem, elég jól főzök állítólag.

49:
Jól szórakozom azon amit írtál! :D
- "Bombanő, de van vagy 45 éves. Mindenképp le fogok vele feküdni ha hagyja"
- "kapcsolatot nem fogom vállalni vele, mert én 31 éves vagyok"
- "Te se szivasd magad... Olyat válassz aki komolyan vesz."
- "Vacsorázz velem,"
Te sem vagy semmi. Te aztán tudsz élni. :)
Téged sem lehet nagyon komolyan venni. Leírod, hogy ne hagyja magát szívatni, de közben meg megmutatod neki hogy te mennyire nem veszed komolyan a nőket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!