Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent a férfiaknál?
09:08
De jókat írtok, elgondolkodtató mindegyik válasz... Főleg ez a személyiségzavaros, ilyenre nem is gondoltam, de most... Nyilván ő tudja mi ez, én is csak találgatóztam, azért is kértem férfivéleményt, mert mi nők máshogy gondolkozunk

Én pl. ha azt veszem észre, hogy csak én keresem a nőt, csak én írogatok ennyit csak én bókolok meg keresem, ő viszont magától nem, vagy csak elvétve heti 1x, akkor hagyom a francba.
Ha te nem keresed őt viszont, kölcsönösen, ne csodáld ha egyoldalúnak látja és nem ír.
09:08 6/11
Ismerem már évtizedek óta:D és legalább azóta nyomja

Ugyan csak 33 vagyok, de évek óta ezt csinálom amit az ismerősöd/barátod.
Párhuzamosan van több nőm. Ha valamelyik kicsit feljebb akar lépni a szerető státuszból, akkor hanyagolom egy ideig. Utána örül annak is, ami előtte volt.
Vagy ha éppen egy jobbat találok, akkor is jegelem a másikkal a kapcsolatot.
Mindig van megfelelő kifogás: most rengeteget kell dolgoznom, gondok vannak a cégnél, leszívja az energiám, jön haza a tesóm, stb, stb.
Hihetetlen, hogy milyen simán beveszik a nők 17-től 38 évesig.
09:11
Én is így gondolom, de aztán eszembe jut sok minden és már meg is cáfoltam magam...:D Nem egyszerű a történet... Így a logikus ahogy leírtad... Csajozós amúgy, de az hogy mennyire gondolja komolyan másoknál (is) az jó kérdés.. Van olyan közös ismerősünk akinél bepróbálkozott, mert barátnők ugye így megbeszéljük az ilyesmit, de nála többször nem.. Ezért is zavar össze, mert nekem már évek óta ezt csinálja, pedig mondtam nem egyszer, hogy nekem ebbe több nem lesz... Igen volt köztünk régen több is, én meg is próbáltam volna komolyabban is, csak nem tudtam bízni benne... Mondjuk senkibe se
09:13
Én úgy tudom nincs senkije, bár nyilván azt mond az ember amit akar

Ha szeretne, nem tűnne el. Egy napra sem. Játszik veled. Amikor nem keres, akkor épp mással játszik.
mondtam nem egyszer, hogy nekem ebbe több nem lesz..
Viszont látja, hogy lefekszel vele mindig amikor újra előkerül. Nálad már nem kell elölről kezdenie az udvarlást, ha szexet akar.
09:17
Köszi az őszinte választ:) Nem értem ilyenkor miért pontoznak le, bocsi a nevükben is... Azt hogy valaki őszinte, pont hogy értékelni kéne, nem pedig lértékelni... Ezt nem neked írtam, hanem aki lepontozgatja
09:21
Nem szoktam... Nem is érek úgy rá írogatni, mert sokáig tart, most gondolkoztam el rajta először hogy ráírok, én se tudom miért pont most... Láttam hogy régebben volt fent fészen, ahhoz képest ahányszor szokott, meg írt valamit legutóbb amire kíváncsi vagyok mi történt azóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!