Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent a férfiaknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Felnőtt emberről lesz szó, 40 év körüli, folyamatosan ír, hív, bókol, így szeret-úgy szeret, aztán egyszercsak eltűnik... napokra, hetekre, van hogy hónapokra, aztán valami visszakattan és folytatja ott ahol abbahagyta. Mint ha semmi nem történt volna megint elkezd írni, hívni stb... Ez mit jelent nálatok férfiaknál? Sejtem, csak nem vagyok benne biztos

2022. máj. 5. 08:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:

09:44

Remélem is hogy más csajt akar:D mert nekem ez így kellemetlen

2022. máj. 5. 10:21
 32/68 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek veszel részt ebben a játékban, ha neked kellemetlen?
2022. máj. 5. 10:25
 33/68 A kérdező kommentje:

09:47

Teljesen igazad van... És pont ezért is tettem fel ezt a kérdést, hogy megtudjam hogy kb. mi van, mert nem akarom se bántani, se megbántani, se semmi rosszat neki... Abban is teljesen igazad van hogy semeddig nem tart egy üzit elküldeni, de pont azért nem írok rá, mert nem akarom azt hogy bele lásson bármi olyat ebbe az egészbe, ami nincs... Attól a nehéz, hogy nem tudom mi van, nem egyszerű egyik oldal se, pont ezért lenne jó ha őszinték lennének az emberek, akkor semmi probléma nem lenne... De ezekkel hogy csók meg stb ezekkel összezavart és így már nem merek lassan beszélni se vele, pedig amúgy sokat jelent nekem, mint ember, mint barát, de... Csak már itt ez a de... Amit nem tudok hogy mi

2022. máj. 5. 10:28
 34/68 A kérdező kommentje:

10:25

Ez nem játék... Nagyon régóta ismerjük egymást... Sok mindenen átmentünk, úgy néz ki megyünk is... Itt a kellemetlen rész az az indokolatlan csók, meg a kétértelmű dolgai

2022. máj. 5. 10:30
 35/68 anonim ***** válasza:

"annyira kétértelműen fogalmaz, hogy az valami idegőrlő... "

Miket mond?

2022. máj. 5. 10:32
 36/68 A kérdező kommentje:
Próbáltam ráfogni a tavaszra, de nem csak tavasszal csinálja... Meg már minden jár az eszemben, de sehogy nem áll össze hogy mi lehet ez az egész... Elméletileg barátok vagyunk, de pont ez a baj hogy olyanokat mond és csinál néha amiből több jön le... Pedig én jelzem folyamatosan hogy nekem több nem menne
2022. máj. 5. 10:36
 37/68 anonim ***** válasza:
100%

11: Én úgy gondolom, két ember, ha barátok, akkor nagyon hasonlóan gondolkodnak.

Szóval ti ketten jobban meg tudjátok fejteni ezt magatoknak, mint idegenek.

Hány évesek vagytok?

2022. máj. 5. 10:40
 38/68 anonim ***** válasza:
100%

Amikor napokra, hetekre, van hogy hónapokra eltűnik és utána újra ír, akkor nem szoktál rákérdezni, hogy hol volt eddig és miért nem hiányoztál neki?

Ő azért tisztában van azzal, hogy neked vannak érzéseid iránta, mert ha nem lennének már régen nem állnál vele szóba, letiltottad volna.

Így meg hogy vannak érzéseid vele kapcsolatban (te tudod hogy milyen érzések), ő bármikor elővehet téged ha úgy tartja kedve. Mert te rendes vagy, nem fogsz beszólni ha hetekre eltűnik. Talonban vagy tartva mint egy állandó lelki szemetesláda (bocsánat a kifejezésért, ezt így szokták mondani, nem sértésnek szántam).

2022. máj. 5. 10:41
 39/68 A kérdező kommentje:

10:32

Ezek már elég személyes dolgok... De ha nem jövök rá a válaszokból se hogy mi lehet ez, akkor privát üzibe írhatok pár ilyen megmozdulását szívesen, mert én nem akarom hogy tönkremenjen ez a barátság vagy mi ez

2022. máj. 5. 10:41
 40/68 A kérdező kommentje:

10:40

Ezt csináljuk hónapok óta, fejtegetjük, vagyis én, ő meg ragál rá:D De nem tudom... Nem mindig érzem úgy hogy azt mondja amit gondol... Gondolok itt főleg arra a részre, hogy barátok vagyunk de megcsókol... Ilyet miért? Vagy ezt se kell komolyan venni, férfiből van és kész

2022. máj. 5. 10:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!