Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondolsz a házastársad mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolsz a házastársad mellett másra? Főként férfiaknak szól a kérdés.

Figyelt kérdés
Van olyan nő, aki esetleg megérint lelkileg és bár haza mész a családhoz, de ő van a fejedben?
2022. máj. 1. 15:16
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Ne haragudj, nőként írok, és tuti le leszek pontozva, de szerintem teljesen normális dolog ez, bárkivel megeshet. A hűség döntés kérdése, én viszont nem hiszek a monogámiában. Szerintem természetellenes elvárás bármelyik nem felé, hogy csak az adott illető (férj/feleség) iránt tápláljon érzéseket.
2022. máj. 1. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

1

Neked az a normalis hogy masok irant is vannak erzeseid ugy h kapcsolatban vagy? Eleg szanalmas lehetsz.

2022. máj. 1. 16:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem ezt írta, én értem a lényeget 1- es. Azt, hogy elofordulhat, hogy igen vonzódik máshoz, de hűséges és kitart.
2022. máj. 1. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
A tápláljon érzéseket vagy az,hogy bejön neki más,mert van szeme,az két teljesen külön dolog.
2022. máj. 1. 16:27
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

1es vagyok.

Én igenis le merem írni, amit más nem mer. Irreális elvárás elvárni a másik féltől, hogy csakis én legyek számára az egyetlen olyan személy, aki iránt vonzalmat, netán szerelmet érezhet.

Nem fogok megfelelni a társadalmi elvárásoknak, épp emiatt a felfogás miatt, viszont minél idősebb leszek, annál kevésbé érdekel.

Mindenki éljen úgy, ahogyan neki jó...

2022. máj. 1. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
20%
Hát, ha olyan sz@r a kapcsolatod,hogy a párod melletted másba szerelmes, akkor benned van a baj, és nem abban, aki szerint hülyeség amit írsz :-)
2022. máj. 1. 16:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt írtam, hogy ez az ideális, csak, hogy előfordul. Akkor valószínűleg nem azzal vagy, akivel lenned kell.
2022. máj. 1. 16:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nőként, ha írhatok, akkor igen. És ez nem arról szól, hogy rossz lenne a házasságom, ami már több mint egy évtizedes. Arról szól, hogy önmagában szenvedélyes típus vagyok, aki időnként hős szerelmes lesz sajnos. Mióta az eszemet tudom, így működöm. Épp elég baj ez nekem sajnos. Az ember az érzéseit nem tudja kontrollálni, azok jönnek, mint a cunami. A döntés, hogy ezekkel az érzésekkel mit kezdünk, az elhatározás kérdése.
2022. máj. 1. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
No vagyok, es termeszetesen en is. Emberbol vagyunk.
2022. máj. 1. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az érzéseidről nem tehetsz, a döntéseidért viszont te felelsz. Ha valaki a "fejedben van", mert megfogott, az ellen nem tehetsz. Viszont konstatálod, hogy ez a helyzet, és erőnek erejével megpróbálsz visszatalálni a házastársadhoz, mert őt akarod ismét szeretni.
2022. máj. 2. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!