Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van állandó szeretőd a házastársad mellett?
Olyan szeretőre gondolok, aki már régóta 'veled' van. Kíváncsi lennék a kor megoszlásra is mert 50eseknél ez gyakoribb, de vajon 30as 40 eseknél is van e. Az már a non plus ultra lenne, ha egy 30as nő lenne az aki férjezett de van bakja mellett.
Kíváncsi lennék a miért re, hogy hogy alakult ez a helyzet ki nálatok. éshogy van-e esély arra, hogy a szeretőd a házastársad legyen.
Jelenleg még nincs, de eldöntöttem, hogy keresek valakit.
Hogy miért?
Mert a párom semmibe néz, nem foglalkozik az érzéseimmel, nem szexel velem. Elvárja, hogy csak én tegyek a kapcsolatba, ami nekem meg már nem megy mivel teljesen kimerült az idegrendszerem, és belefáradtam az egészbe.
Úgyhogy eldöntöttem, hogy együtt maradok vele a három gyerek miatt, de érzelmileg teljesen kizárom az életemből, és keresek valakit akinek nem csak rongybaba vagyok aki csak azért van, hogy őt kiszolgálja, és pénzelje a dőzsölését.
Nem, nem is lesz...
Majd ha már férjemmel nem műküdik ne adj isten, lezárom vele a kapcsolatot, és utána tekintek másfelé.
Nem vagyok egy gerinctelen féreg...
28L
#3-as,elég indulatosan hangzik..Mi az amit csak te teszel a kapcsolatba,amitől kimerültél? Te kezdeményezed a szexet,vagy csak várod? Fiatalabb pasira vágysz?
Mennyi idősek a gyerekek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!