Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imponál az a férfiaknak, ha egy lány phd-zik vagy inkább visszariasztó?
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 03:03
1/9 anonim 

válasza:

Attól függ hogy kinek. Még egy diplomásnak is lehet probléma, ha kisebbrendűségi érzése van.
Amúgy meg kit érdekel, hogy a férfiak mit gondolnak, az adott férfi véleménye számít! Aki viszont -e miatt nem csinálja meg, az hülye...
2/9 anonim 

válasza:

Nekem imponál, feltéve, ha nem felvág vele, hanem normális mellé.
5/9 anonim 

válasza:

Teljesen hidegen hagy! Ez csak a nőknél téma.
6/9 anonim 

válasza:

Én orvosira járok , a párom technikumot végzett. Büszke rám , tetszik neki, hogy orvosis barátnője van. Tudja jól , hogy ennek árnyoldalai is vannak. Támogat benne , mellettem van mindig .
7/9 anonim 

válasza:

3-4-5. válaszolóknak van igaza.
Nem ettől jó vagy rossz egy kapcsolat.
8/9 anonim 

válasza:

Inkabb negativ. Valasi statisztikak mutatjak, hogy nagyobb esellyel kezdemenyeznek a nok valast, ha edukaltabbak. Plusz meg ki is forgatnak a vagyonbol. Kosz, de nem.
9/9 anonim 

válasza:

A legtobb no szereti a szubmissziv szerepet
A legtobb ferfi szereti a dominans szerepet
Kerdeses, hogy ez a relacio felborul-e ha neked nagyobb vegzetseged van, tobbet keresel mint a ferfi, talan nem talan igen mas dolgoktol is fugg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!