Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent a férfiaknál?

08:59
Nem akarok:D Pont ezt akarom kiverni a fejemből, a többet... Mert idegesítő... Ez a hozzáállás, ez az egész
09:00
Pedig mennyivel könnyebb lenne minden... Én is erre gondoltam, de annyira kétértelműen fogalmaz, hogy az valami idegőrlő... Nyilván megbántani se akarom, se őt, se magamat:D De ez így nem jó, egyszer robbantani fogok

Azt is jelentheti, hogy van más is neki akivel ugyanezt csinálja mint veled. Amikor eltűnik akkor a másik opciónak teszi a szépet.
De azt is jelentheti, hogy bipoláris személyiségű, aki ha fel van pörögve akkor oda van érted, amikor meg maga alatt van, akkor meg nem kíváncsi rád. Vagy csak ha szexhiánya van, akkor próbál téged befűzni, egyébként nem érdekled komolyabban. Hogy valóban mi áll a háttérben, azt ennyi infóból nem lehet megmondani. Ezt csak maga a pasas tudná elmondani.

ez siman logikus gondolkozas mint ember, nem mint ferfi
rad van szalva idoszakosan,miert szakadhat meg annak fenyeben amiket mondd?
a1, mert van mas akit abban az idoben korbe ugral/beadja neki a derekat
a2 ha ugy lenne ahogy mondja nem tunne el par napnal tobbekre, mert egy par nap belefer mert dolgozik mert dolga van stb bar meg akkor is lehet uzit dobni mert se idobe se energiába nem kerul
Mas lehetoseg nem igen van
Van/volt koztetek valami vagy csak probalkozik akinél tud tipus mig valaki horogra nem akad?

Hatosnak van igaza, én is ezt szoktam csinálni a nőkkel. (csak nem mondok ilyeneket, hogy szeretem)
Dobálom a horgokat, de nem megyek bele túl komolyan. Unaloműzés/szexuális célú vadászat.

Te amúgy szoktál írni neki?
például amikor eltűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!