Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent a férfiaknál?

9:40-re
az emberek egyből ítéletet hoznak itt a férfi felett, hogy nem érdekled, más nőkre is hajt, hazudik, talonba tart stb.
De! A legtöbb ember soha nem néz magába.
Olyan nincs, hogy valakinek ne lenne egy nap legalább 1 perce írni a másiknak.
Én azt mondom ennek a lehetősége is igen magas, hogy azért tűnik el mert úgy érezhet, hogy valójában te le sem sz**arod.
Nagyon rossz érzés tud lenni mikor az ember egyoldalúnak látja a kapcsolatot.
09:23
Nem csodálkozok, mert úgy nem akarok semmit, és pont ettől érdekes, hogy ennek ellenére is keres, hogy én nem keresem... Jó mondjuk van köztünk egyfajta lelki kapocs vagy nem is tudom pontosan mi ez, mert valami van, csak nem szexuális értelemben... Legalábbis nálam nem... Pont ezért próbálnám megtudni, hogy a férfiaknál ezek így nagyjából hogy működnek, mert próbáltam már ilyenekről beszélni vele, ő is ezt a lelki valamit mondta, de szerintem egy barátot nem csókolunk meg... Vagyis akitől többet nem akarunk... Mert ő pár évvel ezelőtt megcsókolt, annak ellenére hogy én elmondtam többször, hogy nekem ebbe több nem lesz sose... Eleve mert már régóta ismerjük egymást, valahogy már furcsa lenne, nem is furcsa, hanem nem jó... A csóknál is leállítottam, jól meg is sértődött.. Tehát nem tudom, nem nagyon értek már lassan semmit az a baj:D
09:25
Nem vagyok az szerintem:D Ez is csak fűszerezi az egészet:D
09:29
Köszi, nagyjából bennem is ez volt/van a dologgal kapcsolatban:) Beveszik ezt idősebbek is szerintem, főleg hogy idővel egyre inkább az érzések irányítják az embert

Én írtam az 5-ös válaszomban, hogy lehet hogy bipoláris személyiségű.
Csak a pontosítás miatt írom, hogy te meg azt írod hogy személyiségzavaros.
Én ezt nem mondtam! Vannak bipoláris személyiségű emberek, akiknek hullámzó a kedélyállapotuk, de nem annyira hogy bipoláris személyiségzavarral tudnák őket diagnosztizálni. Mert ezt csak egy pszichiáter szakorvos teheti meg.
Szóval én nem mondtam, hogy személyiségzavaros, csak hogy a személyiségének a jellege lehet olyan, és ez a kettő nem ugyanaz.
Amúgy ez egy ritkább dolog, nyilván nagyobb esélye van annak, hogy csak időnként szórakozik veled.
09:33
Dehogy fekszek le vele:D Az az egy történés amit írtam, az egy több évtizedes történet volt, az se józanul, tehát az csak úgy alakult, abba se volt semmi ha azt nézzük... Nem is tudnék már, csók se ment
09:42
Bárcsak ilyen lenne mindenki... Mennyi felesleges dologtól megmenekülnénk... Nem is értem, miért nem lehet ezt így korrekten intézni
Tőled még lehet fogok kérdezni ha nem baj:D Nem most, meg még attól függ... Cserébe te is kérdezhetsz női dolgokkal kapcsolatban:D
09:56
Én is arról beszéltem amiről te, én írtam félre bocsi, annyira nem vagyok képben ezekkel, nem tudtam hogy ekkora a különbség a kettő között, nyilván a bipolárisra értettem, amiről te is beszéltél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!