Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel az anime kinézetű lányok irritálóak, vagy aranyosak?
A vizet azért kaptam fel, mert aljas rágalom, és hülyeség, hogy az terjed itt a fórumon, hogy a fiatalos huszonéves nőkhöz való vonzódást annak tartják. Ilyen elmebeteg elméletei az inceleknek sincsenek.
A pofámat pedig azért járattam ennyit, mert azt hittem, hogy lehet az itteni női csürhével szót érteni. Normálisan, érvekkel.
De innentől fogva ezt befejeztem. Nincs több érv.
Sokszor megvédtelek titeket, de innentől fogva előbb támogatom az inceleket, mint titeket. Mert náluk több igazság van az itteni témákban.
Na, ezt nevezik gyökeres változasnak.
Hogy milyen igényeket szolgál ki a hasonló lányokkal, nőkkel együtt, arról mindenkinek megvan a saját maga meglátása.
A videói és a képei túlnyomó többségén nekem az az egyértelmű benyomásom, hogy kamaszlány megjelenést igyekszik imitálni.
Számomra meglepő, ha valakinek a szemében inkább felnőttes, mint gyerekes, amit csinál - de nyilván kinek mi a mérce.
Azt tényleg nem értem, hogy miért zaklattak fel téged ennyire azok a vélemények, amikkel nem értesz egyet, és miért érzed személyedben támadva saját magadat.
Kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy ezeken a képeken te inkább felnőtt nőket látsz, vagy inkább kiskorú lányokat?
Az emberi hülyeség fel tud zaklatni. Ez késztetett arra is, hogy oldalakat vitázzak a neoprotestánsokkal az evolúcióról a vallás rovatban, bár kezdem belátni, hogy tényleg vannak reménytelen esetek. Hát ez is egy ilyen.
Nem egzakt, hogy mi az, hogy kiskorú. Személyesen is ismertem olyan 15-17 éves lányokat, akik aktívan űzték a dologokat, az egyik például a haverja apjával járt össze szexelni. Én ezeket nem tekinten kiskorúnak, mert a testük és a viselkedésük alapján nem azok. És a beleegyezési törvény alapján is legális, amit tesznek
Kiskorú lány előttem egy 10-12 éves. De egy nagypicsájú 15-17 éves már több esetben meglett, érett férfiaknak a szeretője több esetben. Azok meg jól teszik, hogy kihasználják az alkalmat. Ezeket a tini csajokat senki sem az eszükért szereti.
"Kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy ezeken a képeken te inkább felnőtt nőket látsz, vagy inkább kiskorú lányokat?"
Nem tudom, hogy a te szemedben milyen a kiskorú lány. A képek között van többféle is.
Szóval inkább fogalmazzunk úgy, hogy Chibi-Usa egy kiskorú lánynak tűnik, Sailor Pluto pedig egy fiatal felnőttnek. És utóbb nagyon bejön nekem.
Oké, ezek szerint egy 15 éves, aki nem szűz, az szerinted egykategória egy felnőttel.
A hozzád hasonlók miatt nem engedem ki a 13 éves lányom egyedül lassan sehova. Nagyobb a cicije, mint nekem, ugyanolyan magas, mint én, simán egy fiatal felnőtt nőnek látszik. Annyira összezavarja, ahogy apja korú férfiak is viselkednek vele, hogy szándékosan elcsúnyítja magát. Fiúsabb ruhákat hord, mint a bátyja, rövid haja van, és se sminket, se körömlakkot nem használ. Kétségbeesetten próbáldja elrejteni a nőies alakját kapucnis melegítőkbe. Szerintem ő az egyetlen, aki örül, hogy maszkban lehet járkálni.
Fejben meg nincs 13 se, sokkal éretlenebb a korosztályánál. A legjobb barátnője is 11 éves.
Most ott tart, hogy jobban érdeklik a lányok, mert a férfiaktól FÉL. Ezeket meg ez úgy vonzza, mint a döglegyet a nyílt seb.
Te meg úgy fenyegetőzz, hogy előbb neked kell bebizonyítanod, hogy NEM vagy pedofil, utána lehet pattogni, hogy ezzel megrágalmaztak. Pedofilt pedofilnak nevezni nem rágalom, hanem ténymegállapítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!