Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női szemmel az anime kinézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel az anime kinézetű lányok irritálóak, vagy aranyosak?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 2. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy ennyi erővel a "meglátod mi lesz ennek a következménye" meg fenyegetés. Rettegj, mert rád küldöm a TEK-et!
2022. márc. 2. 21:28
 52/71 A kérdező kommentje:

Te vagy a nem normális, te aljas.

Azt állítod lényegében, hogy Lauren Burch videói pedofil tartalom, ami egy óriási nagy sértés, mint a csajra, mint a követőire nézve.

Mert nem tudod, (nem akarod tudni) mi az a pedofil tartalom.

A Netflix botrányfilmje (Cuties) már feszegeti a határt, mert 11 éves lányok riszálják benne a seggüket. Nemhiába volt felháborodás belőle.

De Lauren NEM pedofil tartalom.

2022. márc. 2. 21:31
 53/71 anonim ***** válasza:
84%

Neked most komolyan mi bajod van? Minek írtad ki a kérdést? Ennyiree frusztrál valami, hogy miwndenáron veszekedni akarsz valakivel?

Mondom ezt úgy, hogy a fenti csajhoz hasonló stílusom, kisugárzásom van, szóval még ha én pörögnék arcon, hogy lepedofilozták a férjemet (aki btw, fiatalabb nálam), még az is jogosabb lenne. De nem teszem. Ők ezt gondolják, megvan a joguk hozzá, én meg csendben mosolygok.

A kérdés kiírása, és a válaszaid önmagában csak provokatív célokat szolgálnak. Roppant irritáló.

2022. márc. 2. 21:32
 54/71 anonim ***** válasza:
8%
Női szemmel aranyosak.
2022. márc. 2. 21:33
 55/71 anonim ***** válasza:
91%
53 nyugodj le. Nézegesd a csajt kedvedre. Jogilag felnőtt. Minek írtad ki egyáltalán? Mi értelme van? Neked tetszik, nézd. Minket nem érdekelnek az aberráltak. És biztos elvinne a rendőrség azért mert azt mondjuk hogy van abban valami aberrált, hogy valaki egy nyivákoló, gügyögő, magát nyalogató, kislánynak öltözött valamire gerjed. Biztos.
2022. márc. 2. 21:39
 56/71 A kérdező kommentje:

Nem kislánynak van felöltözve, hanem anime lánynak. Már számtalanszor hivatkoztam a #33-as videóra, ahol tényleg kislánynak kinéző csaj van. De úgy látszik, nem akarod kinyitni a szemed.

Azért pedig biztosan elvinne a rendőrség, mert pedofilnak neveztél nyilvánosan, ez ugyanis becsületsértés. A rendőrség is egyetértene abban, hogy Lauren Burch nem pedofil tartalom, tehát ülhetnél a hűvösön, mivel jogtalanul fecsegtél. Éppen ezért szinte abban is biztos lehetsz, hogy itt a moderáció a rágalmadnak megfelelően fog történni.

2022. márc. 2. 21:45
 57/71 anonim ***** válasza:
100%

Az megvan, hogy az is becsületsértés, hogy szerinted minden itt válaszoló nő lyukas macinacis dagadék? Valami ilyesmit írtál, nem?

Olyan vicces ez a kérdező, mint aki ma használ először internetet

2022. márc. 2. 21:48
 58/71 A kérdező kommentje:

Nem. Azt pont nem én írtam.

De ha a "macinacis dagadék" meg a "pedofil" szerinted egy szinten van, akkor megkérdőjelezem a képességeidet...

Természetesen lehet sértő a macinacis dagadék is, bár ismertem olyat, akinek "Dagi" volt a beceneve. Sőt, van olyan amerikai együttes is, hogy The Fat Boys. Na, szóval, ezt vannak akik poénra veszik.

A pedofília azonban egy nagyon súlyos dolog. Azzal nem lehet viccelni. Még a mindent kiprodizáló South Park is súlyosan mutatta be a pedofíliát (Lásd a NAMBLA rész).

Azt elfogadom, ha rosszat gondolnak rólam, de a pedofíliával való rágalmazás átép egy határt. Van egy pár ilyen határeset. Az is kiverné a biztosítékot, ha némi erőszakkal vádolnának meg.

Megérem a pénzemet, azt tudom, de nem vagyok bűnöző.

2022. márc. 2. 21:59
 59/71 anonim ***** válasza:
89%
Pedo vagy. Azért kaptad fel a vizet, mert te is tudod.
2022. márc. 2. 22:15
 60/71 A kérdező kommentje:

Még annyit hozzátennék, hogy kinek hol van a tűréshatára. Sok mindent eltűrtem én. 9.-ben volt, hogy viccet csináltak belőlem testnevelés órán, és két osztály röhögött rajtam. A szüzességem elvesztése után, a lány kritizálta a teljesítményem, meg olyan is volt, hogy valamelyik csaj feltett egy meleg oldalra.

Azonban van egy határ, amit nem tűrök. Ez pedig a nemi erőszak, a pedofília, előre eltervezett emberölés. Én ugyanis nem vagyok bűnöző. Na erről ennyit.

2022. márc. 2. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.