Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női szemmel az anime kinézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel az anime kinézetű lányok irritálóak, vagy aranyosak?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 2. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
90%

"Semmi kislányos nincs benne, nézd meg a többi videóját ..."

Belenéztem pár másik videójába. Lehet, hogy neked nem kislányos, ha egy 21 éves nő hogy iskolás lányos copfokkal, hol kék, hol lila hajjal, rózsaszín térdzokniban szelfizi magát, ahogy egy kisebb sereg plüss állattal a háttérben egy amorf plüss lénynek gügyüg csücsörítve, egy élénk piros rúzzsal körben fél centivel a szája kontúrján túl kikent szájjal, amivel azt a tipikus cirkuszi bohócos hatást kelti, miközben élénk mimikával zenére tátog.

Ha te ezt felnőttesnek látod, akkor annak látod.

Nekem nem is a kislányos, hanem az idétlenül, időnként groteszkül infantilis jelző illik erre - akkor is ha ettől valaki szemében mindjárt én is hájas, mackónadrágos, irigy gyakoris nő leszek. xD

A lényeg az, hogy szereti, amit csinál, és ha van megél belőle, akkor biztos nem csak neked tetszik, amit csinál.

2022. márc. 2. 20:06
 32/71 A kérdező kommentje:

"Egyébként az aranyos jelzővel magad ismered el a pedofilságodat, mert ilyet nem felnőtt nőkre mondunk, úgyhogy ez cink."

Intellektuális stílus mögé rejtett gyűlöletbeszéd, (tisztelet azoknak a kivételes nőknek, akik NORMÁLISAN kommentelnek) ami tökéletesen reprezentálja azt az underground körökben ismert igazságot, hogy a nők sokkal aljasabbak az életben, és irigyebbek egymásra, mint a férfiak. Mert egyetlen férfinak sem jutna eszébe pedofilnak nevezni egy olyan nőt, aki a fiatalosabb srácokhoz vonzódik, (pl. a 2005-ös tinifejű Zac Efron) és egyetlen férfinak sem jutott volna eszébe leszbikusnak nevezni egy olyan nőt, aki egy lányos arcú fiút helyesnek tart, mert nem ezektől lesz valaki pedofil, vagy leszbikus.

Az viszont mindent elmondd rólatok, (ismét mondom, hogy tisztelet a kivételnek!) hogy azt akarjátok elhitetni, hogy egy 21 éves, csinos, fiatalos nőhöz való vonzódás - akinek ez egyedi videója, hiszen nem is mindig így mutatkozik - pedofil dolog. Amivel egyébként férifiak millióit sértitek meg, többek között azokat az embereket is, akiknek ilyesmi felesége van.

Egyébként a Lauren Burch-hoz hasonló fiatalos, csinos nők mindig is népszerűbbek, mint a ti fajtátok, ezt jobb, ha elfogadjátok. A 18-20 éves Playmate-ek is kb. így néznek ki, annyi különbséggel, hogy nem öltöztetik őket anime gúnyába. De férifiak milliárdjai rajonganak értük.

A kb. 20 éves Palvin Barbiból is lehetett volna ilyesmi nőt csinálni, mert fiatalos arca van. Sőt, Barbi közel 30 évesen is megőrizte a tinilányos vonásait, de gondolom a hozzátok hasonló hiénák már azt is pedofilnak tartják, ha valakinek ő tetszik.

A pedofilok kb. az olyan lányokhoz vonzódnak, mint ez itt (4:04-től), aki 15 éves, de 8-9 évének néz ki:

[link]

(egy pedónak egy fejlett 15 éves is már öreg).

Az a szőrszállhasogatás, pedig, hogy az "aranyos"-ból pedofíliára való utalást olvastok ki, egészen rendkívüli. Akkor gondolom, Mex Deluxe is pedofil, aki az utcán így szedett fel egy nőt, hogy aranyosnak nevezte? Te ostoba, hát persze, hogy nem. De már látom magam előtt, az ázsiai nőkhöz való vonzódást is pedósnak tartod, hiszen azok többsége még huszonévesen is kinéz tininek.

Végül erre a következtetésre jutottam:

INKÁBB LENNÉK EGY MELEG SRÁC, minthogy ilyen aljas nőkkel legyek együtt. Az lenne az igazi büntetés nekem.

De történtjen csak meg az, hogy valamikor a 30-as éveim környékén egyszer legyen egy ilyen csinos huszonéves feleségem, mint Lauren, aki szül majd nekem egy egészséges gyereket.

A ti szemetek meg essen ki. Mert ezen a fórumon, ti vagytok a legaljasabbak. Még a szektás keresztények, és az incelekben sincs ekkora gyűlölet, mint bennetek.

2022. márc. 2. 20:27
 33/71 anonim ***** válasza:
91%

Hű de elgurult a gyógyszered kérdező :)

Nem baj, hogy többen is leírtuk, nemcsak én, hogy iszonyú gáz ilyen gyereknek maszkírozott lányokra verni? Maszatolhatsz bárhogyan, rád minden nő nemet mond.

És milyen a fajtánk nekünk, akik itt írunk? Mit tudsz rólunk? Semmit. Na duzzogj csak tovább hogy nem kellenénk neked. Mi meg telesírjuk a párnánkat ma iccaka :D

2022. márc. 2. 20:35
 34/71 A kérdező kommentje:

"Ha te ezt felnőttesnek látod, akkor annak látod"

Ezt a videót két hete tette fel:

[link]

Ebben átlagosan néz ki, ruhákat próbál, és beszél. Annak látom, ami. Fiatal felnőttnek. A korának megfelelően néz ki, csak annyi különbséggel, hogy van egy egyedibb stílusa.

Ő is az egyike azoknak, akik tetszik.

De nem tetszenek sem a nagyon fiatalok, sem a nagyon öregek.

2022. márc. 2. 20:41
 35/71 A kérdező kommentje:

Nem véletlenül rohadsz te is ebben a rovatban.

Körülbelül 10 éve ismerem ezt a fórumot, személyesen is ismertem innen embereket, volt akivel jártam is innen. Rengeteg vitám volt, stb. Nagyon jól tudom, kb. milyen emberek járnak ide. Amit írtam, az egy átfogás volt az ide írogató ocsmány nőkről, akik okosnak hiszik magukat.

Ismerem ezt a bandát, és állítom, hogy nem véletlenül süllyedtek ők ebbe a rovatba. Ez ugyanis egy süllyesző, ide boldog, sikeres ember nem jár, de látszik is. 90%-uk sosem fog innen kijutni, többek között te sem.

2022. márc. 2. 20:48
 36/71 anonim ***** válasza:
90%

én 10 hete se vagyok itt, nemhogy 10 éve. És nem keresek párt mert van, nem is ismerkedem, semmilyen privátra nem válaszolok. Engem biztos nem ismersz. Szóval ezt benézted :D

Amúgy nem tűnt fel hogy téged nézlek le, nem a lányt alázom? Éppenhogy azt írtam, hogy okos, ügyes hogy lehúz titeket a semmiért. Eskü ha nem lenne pénzem én is ezt csinálnám. A legjobb verziója a prostitúciónak, hogy a semmiért kapok pénzt, nem kell hozzányúlnom egy ujjal sem a klienshez.

Féltékeny se vagyok rá, mert nem egy a célközönségünk az ilyen lányokkal. Nekem te meg a hozzád hasonlóak nem kellenek. Felőlem nézheted őket életed végéig.

2022. márc. 2. 20:54
 37/71 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván szép, de nekem egy kiscica aranyos, nem egy ilyen fogyi. Nem vált ki belőlem semmilyen érzelmet.
2022. márc. 2. 20:55
 38/71 A kérdező kommentje:

"Nem baj, hogy többen is leírtuk, nemcsak én, hogy iszonyú gáz ilyen gyereknek maszkírozott lányokra verni?"

A linkelt videóban Lauren nem úgy néz ki mint egy gyerek, ez csak a te téveszméd. Pontosan úgy néz ki, mint egy fiatal felnőtt, anime lány. A 33-as kommentben viszont mutattam egy csajt, aki úgy néz ki, mint egy gyerek. De úgy látszik vak, vagy, mert azt nem kommentálod. De van egy olyan gondolatom, hogy a saját sötét gondolataitokat vetítitek ki ebben a kérdésben.

2022. márc. 2. 20:58
 39/71 anonim ***** válasza:
79%

"De történtjen csak meg az, hogy valamikor a 30-as éveim környékén egyszer legyen egy ilyen csinos huszonéves feleségem, mint Lauren, aki szül majd nekem egy egészséges gyereket."

Nőként nem értem, miért akarod a testét tönkretenni egy terhességgel. Ez is fétis, hogy a te spermádba rokkant bele?

2022. márc. 2. 21:00
 40/71 anonim ***** válasza:
0%
Én hasonlóan nézek ki és más lányokon is cukinak tartom.
2022. márc. 2. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!