Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok azoknak a férfiaknak, akik a Pokemon anime szlogenjéhez hűen viszonyulnak az ismerkedéshez?
Figyelt kérdés
"Szerezd meg hát mindd!"2020. nov. 30. 16:23
1/23 anonim válasza:
Most csak azért kreáltál egy kérdés, hogy elsüthesd ezt a Sas-kabaré színvonalú "humorzsát"?
Nyeeeeeh.
3/23 A kérdező kommentje:
Erre jó emlékeztetni. Köszönöm a választ.
2020. nov. 30. 16:41
5/23 A kérdező kommentje:
Ez is egy megközelítése a témának.
2020. nov. 30. 16:48
6/23 anonim válasza:
Ha már Pokémon, ott is van az az EGY, akihez kötődnek a szereplők, hiába van nekik több.
7/23 anonim válasza:
6: azaz a barátnő = Pikachu, az az egy, akihez kötődik, de azér nem gond, ha több van, így néha mehet egy menet a szerető=Bulbasaurral? :D))))
(szvsz ezt a példát nem gondoltad végig)
8/23 anonim válasza:
Azt, hogy nem szeretem az ilyen kínai meséket
9/23 anonim válasza:
8: akkor a legjobb helyen vagy, mert ez egy Japán mese (a nintendo cég találta ki, eredetileg játékokhoz, és utána lett belőle mese)
10/23 A kérdező kommentje:
#6-7
😂
Ez tetszett! Na jó, lehet, hogy nem gondoltam vegig.
De amúgy Ash és Pikachu kapcsolata szerintem túl van kicsit tolva. Lehet, ezért nem válik igazi mesterré (=nőcsábásszá), mert van egy, aki túl fontos neki.
2020. nov. 30. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!