Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnék ismerkedni korban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni korban 20 év feletti, animét kedvelő lánnyal? (nem csak barátkozási célból, hanem komoly szándékkal)

Figyelt kérdés
Én is nagy anime rajongó vagyok, főleg fiatalabb koromban néztem sokat és mivel többségük érzelmileg jobban megfog, mint mondjuk egy film, ezért szívesen ismerkednék olyan lánnyal, akihez szintén közelebb áll ez a művészeti ág, mint a Hollywood által legyártott sok agysorvasztó kliséhalmaz.

2016. máj. 19. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Te beteg vagy!
2016. máj. 19. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Animecon, Mondocon? Elég sokan megfordulnak ilyen helyeken. Vagy animés fórumokon. Én ismerek 1-2 ilyen 20 év feletti lányt, nincs minden veszve. :D
2016. máj. 19. 12:28
 3/10 A kérdező kommentje:

1. Ebben mi a betegség, hogy ismerkedni szeretnék valakivel, akinek az egyik hobbija szintén ugyanaz, mint nekem?

Sosem értettem, hogy a magad fajták miért is válaszolnak(nevezzük inkább bunkózásnak) egy olyan kérdésre, ami közel sem feléjük irányul. Ráadásul ez még csak válasznak sem tekinthető, hanem olyan mintha a saját lelki frusztrációdat itt akarnád kiélni névtelenül...Legalább kifejtetted volna miért is tartod ezt betegnek, de látom ez már jócskán felülmúlja önkifejezésre képtelen képességeidet. Ha neked ez jól esik csináld, csak ne ez én kérdésem alatt, már ha szép udvariasan megkérhetlek.

2. Köszönöm szépen a választ

2016. máj. 19. 12:37
 4/10 anonim ***** válasza:

én úgy vettem észre, hogy ez elég gyakori. Sztem beszélgess minél többel h kiderüljön. :)

és nem betegség -.-

2016. máj. 19. 12:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Japanul tanulok nyelviskolaban, es rajtam kivul mindenki azert, hogy eredeti nyelven nezhesse az animeket. Bar alig van lany. :D nekem is cserelodtek a csoporttarsaim, de csak ferfiak voltak. Velem meg nincs szerencsed, mert en pont az animeket nem igazan kedvelem e tekintetben. Mas miatt tanulom a nyelvet.

A conokra pedig eszreveteleim szerint inkabb kis tinik jarnak.

Nem mondom, hogy add fel, de sok remenyt en sem latok a dologra...

23N

2016. máj. 19. 13:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Pedig rengeteg Seinen anime van, ami felnőtteknek szól, de még shounen, shoujo is akad, ami minden korosztálynak ajánlható 12 év felett.

Ezek szerint a lányoknál ez csak ilyen tini hóbort, hogy animéket néznek? Sokan valószínűleg csak a közösség miatt teszik, hogy elhatárolódjanak a társadalmi átlagtól.

Tehát nem szívből szeretik az adott dolgot, hanem csak azért, hogy ettől másnak, különlegesnek érezzék magukat, mert megszokottól eltérő közösséghez tartoznak. (sajnos vannak ilyenek, még zenei szubkultúrákban is. rettentően beszűkült, egocentrikus egy felfogás ez, amit képviselnek)

De úgy gondolom akadnak a műfajt elkötelezetten, szívből szerető egyének is, bár tapasztalataim alapján elég ritka, vagy legalábbis kevésbé fitogtatják szubkulturális hovatartozásukat, mint a már korábban említett ebből adódóan felsőbbrendű önérzettel megáldott személyek.

Neked pedig utolsó válaszoló sok sikert kívánok a japán nyelvtanuláshoz és köszönöm az őszinte hozzászólásodat.

2016. máj. 19. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is csak a cont tudom ajánlani, bár ott egyre kevesebb az idősebb, és sajnos nekem sem nagyon sikerült ismerkedni de sok sikert. Talán még a fórumokon van esélyed. 21/L
2016. máj. 19. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem csomóan vannak, akik tényleg szívből szeretik az animéket.

Én is szívből szerettem őket, csak aztán egyre kevesebbet néztem valami miatt, és mára végképp nem nézek csak úgy animét. Viszont van olyan kedvencem, amit bármikor meg tudnék nézni, tehát nem csak egy hóbort volt számomra, sokat tanultam belőlük, csak már "leálltam" róluk úgymond. De van sok ismerősöm akik 20 év felett is ugyanúgy odavannak értük, mint tizenévesen voltak.

2016. máj. 19. 13:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Aki szintén szeretne ismerkedni nyugodtan írhat privátot nekem, nem kell félni. :) Olyan írjon, aki Heves megyében lakik, de az sem gond, ha Budapesti vagy ha Magyarország északi részén lakik valahol Pesttől picit keletre.
2016. máj. 19. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:
5-os vagyok es koszonom a biztatast. Mereven en sem zarkozom el az animektol, de valahogy kevesbe foglalnak le, mint korabban. Viszont ha talalok nehanapjan olyat, ami valoban megfelel az izlesemnek, akkor semmi akadalya annak, hogy 2 nap alatt vegig nezzem az osszes reszet. :D
2016. máj. 19. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!